En återvinningsbar person

4:57 22 Jun 2014

Robyn är så pretto i sin Volvo-reklam och pratar om att vara ”en återvinningsbar person”. Nu kanske jag är fördomsfull, men jag tror inte att Robyn brukar TEJPA IHOP trasiga plastpåsar som min mormor brukar göra. Där har vi ekotänk på riktigt. Påsen på bilden är förmodligen från 2004, så den är i princip vintage. De gör inte såna längre! 

Jag ger mig själv lite pluspoäng för Voluspa-ljuset i bakgrunden. Gick runt här hemma och försökte mig på lite homestyling efter att ha läst ett kvarglömt exemplar av tidningen ”Gods & Gårdar” på tåget tillbaka till Stockholm. En härlig och verklighetsförankrad tidning för alla oss som bor i herrgårdar och palats!

Jag köpte doftljuset eftersom man tydligen måste ha det om man har en blogg. Det är nästan lika viktigt som en fungerande internetuppkoppling. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg