Sanna Nielsens sommarprat

10:24 23 Jun 2014

Jag har försökt att motstå impulserna och hänvisat till min egen självbevarelsedrift, men till sist så var jag tvungen att lyssna på Sanna Nielsens sommarprat från igår. 90 minuter med spännande anekdoter från Sanna Nielsens uppväxt ”som offentlig person” i Bromölla, Skånes Palm Springs. Nedan har jag listat 12 spännande saker som Sanna berättade om i sommarpratet. 

1: Sanna inleder med att berätta om att hon på väg till en spabehandling fick ångest och mådde dåligt. En väldigt effektfull inledning som jag tror att vi alla kan relatera till! 

2: Sanna spelar ”I think I wanna marry you” med Bruno Mars efter att ha berättat om sina föräldrars skilsmässa? Passande låtval! 

3: Sanna brister ut i spontansång till en Lotta Engberg-låt. Hon fick feeling! 

4: Sanna berättar att hon åkte ÖVERALLT på talangtävlingar under uppväxten, ”till och med till Finland”. Shit! 

5: Sanna Nielsen konstaterar att yttrandefriheten har gått för långt i Sverige eftersom hon blivit mobbad. Alltså… jag vet inte… 

6: Sanna berättar om sin första julturné där hon tappade rösten och fick gå till en dansk läkare som sprutade ner ”en blå vätska” i halsen på henne. Inget konstigt alls! 

7: Sanna berättar att hennes mormor alltid gick upp kl 4 (???) på morgonen och gräddade pannkakor åt barnbarnen VARJE dag. Om yttrandefriheten har gått för långt i Sanna Nielsens värld så kan man iallafall inte säga samma sak om jämställdheten i hushållet. 

8: Sanna brister ut i spontansång till ”Amazing Grace”. Asså… 

9: Sanna försöker imitera dalmål. Det blev krystad stämning. 

10: Sanna började träffa en kille med ”de mest slitna jeansen hon någonsin sett” 2008 och Sannas första tanke var ”Vad ska mamma tycka?”. En helt rimlig tanke om man är en vuxen kvinna! 

11: Sanna berättar att vissa tycker hon är präktig, men för att toka till det litegrann och bevisa motsatsen så slänger hon in en Ozzy Osbourne-låt. Wow vad crazy du är! 

12: Sanna berättar om det svåra året 2011, ett år som avslutades med att hon fick nässelfeber under en semesterresa till Thailand. Typiskt! Nästan värre än att få panikångest under en spabehandling. 

Det här var 90 minuter av livet som jag aldrig får tillbaka. Tack! 

12 kommentarer | “Sanna Nielsens sommarprat”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kajan skriver:

  Haha! Spot on. Tyckte även att det var befriande att höra att även hon, trots sina nyktra ungdomsår, ibland har kommit hem ”ganska wasted”.

 2. Linda skriver:

  Lol, jag dör vad kul!

 3. Jennie Jacobi skriver:

  Hej.
  Bespara gärna läsare med den här typen av artiklar, tack. Skriv istället saker som berör och intresserar, i stil med riktig journalistik. Vad du personligen tycker om ett sommarprogram är både plumpt och elakt och helt ärligt fullständigt ointressant för oss läsare.
  Personligen tyckte jag också att programmet var platt och ointressant men det var hennes. Jag gillar inte Sanna Nielsen som sångerska ännu mindre som sommarpratare men jag ogillar ännu mindre små människor som skriver ner andra som du gör.
  När du drömde om att bli journalist gissar jag att det inte var den här typen av artiklar du drömde om att skriva, att smutskasta andra människor i sociala medier. Det är smått och det är sorgligt. Skärp dig och skriv riktiga BRA artiklar som berör och inte upprör och bidrar till mobbing-Sverige. Jag är som läsare besviken på hur journalister utan ambitioner får vältra sig om offentliga personer och svensk skola utan att behöva ta ansvar för det ni skriver. Vänd på artikeln och tänk om någon skrivit så om dig. ”Att prata med dig i 90 minuter var de mest bortkastade i mitt liv”, vilken människosyn signalerar man då?
  Med vänlig hälsning,
  Jennie J / Göteborg

 4. joelboel skriver:

  Men Jennie…. Vem ar du att komma har och bestamma vilken typ av ”journalistisk” Frans ska agna sig at?? Alla skrivna ord pa natet maste inte vara journalistik eller godkant av dig personligen. Att du tycker ovan inlagg ar mobbing eller signalerar kass manniskosyn kan jag overhuvudtaget inte forsta och kanske ar detta da inte ratt blogg for dig?

 5. Mikael skriver:

  Det mest beklämmande och vidriga jag läst. Och det på en sida som utger sig för att vara politiskt korrekt.

 6. Lisa skriver:

  Upplyftande med folk som inte anstränger sig för att vara så jävla coola, utan helt enkelt är sig själva. Så skönt med folk som står för den de är och inte ängsligt putsar på fasaden. Det sa Sanna Nielsens sommarprogram till mig, tack för det. Låtlistan var dock under all kritik, den borde hon fått hjälp med. Soundtracket till Solsidan spelar man bara inte i ett Sommarprogram, så djupt får ingen sjunka, inte ens du kära Sanna!

 7. Lisa skriver:

  Hahaha, tack för sammanfattningen. Stängde av när hon började sjunga med i ”Lejonkungen” ….som man gjorde när man var typ 10 år och gjorde egna radioprogram (jag är född 1980).

 8. Hanna skriver:

  Dör av skratt nu.

 9. svegono skriver:

  Sanna är fantastisk. Den här texten var… tja, vad ska man säga. Jennie har helt rätt.

 10. Greta skriver:

  hahaha, jag sprängs! du är bäst.

 11. Lisa skriver:

  Jaha. Läsa det här inlägget är två minuter ur mitt liv jag ej får tillbaka.

 12. Rebecca skriver:

  Det var när jag lyssnade på Sannas sommarprat för 5 år sen som jag började följa henne och gilla henne. Sen dess har jag träffat henne 40 gånger och vad du än säger så är hon den finaste och bästa personen som finns, jag tror att det är få personer som bryr sig så mycket och som tar sig så mycket tid för sina fans, även när hon knappt har någon tid. Hon har hjälpt mig igenom så många jobbiga stunder, och hon har fått mig att orka leva. Hon betyder verkligen allt, och hennes sommarprat är så bra. Jag förstår helt ärligt inte varför du lyssnade alls om du inte gillar henne, och jag förstår ännu mindre varför du skriver skit om henne istället för att skriva nåt positivt om nån du gillar. Och förresten, tack för att du förminskar panikångest, det är fruktansvärt jobbigt och du skriver om det som om det vore en småsak, men det är hemskt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg