5 dåliga spartips

9:32 17 Aug 2014

Nu när sommaren är slut så känns det alltid som att typ ”Lyxfällan-Charlie”, Blondinbella eller någon annan verklighetsfrånvänd person ska ge spartips till svenska folket i varje tidning man råkar läsa. De här tipsen ser alltid ut på EXAKT samma sätt. Jag återger dem här så att ni ska slippa läsa dem själva!

1: ”Köp inte latte ute varje dag”. Det ABSOLUT vanligaste spartipset av alla! Man verkar tro att svenskar inte GÖR någonting annat än att ständigt springa omkring med latte i händerna? Flera om dagen dessutom. Alla experter bah ”Om du avstår från morgonlatten så blir det 500.000 kronor på ett år, visste du det?”. Troligtvis så är det bara privatekonomiexperterna själva som köper latte varje dag eftersom det är det enda referensexemplet de verkar kunna. 

2: ”Rensa i förrådet och anordna en loppis”.  Vem har ens saker att sälja som andra människor vill ha? Man ba ja, alla vill säkert köpa dina gamla foppatofflor och dammiga kurslitteraturböcker från 1997. Du kan tjäna MINST 10.000 på det! Eller inte. 

3: ”Ät inte lunch ute varje dag”. Återigen…vem gör det??? Klart att det finns rätt många som gör det, men de personerna behöver troligtvis inte lyssna på några spartips ändå eftersom de obviously har det rätt bra ställt redan som det är. 

4: ”Slopa gymkortet och träna på annat sätt istället”. Bra tips! Blondinbella kan t.ex träna i bostadsrättsföreningens gym. Alla borde göra det! 

5: ”Pruta i affären – det går hem oftare än vad du tror!”. Det är BARA freaks som ens kommer på tanken!!! 

En kommentar | “5 dåliga spartips”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jeanna skriver:

    Slopa gymkortet? Det finns inte så många andra ställen att träna på då, som student tänker jag på. Jag bor i en etta med min sambo och det är inte så populärt när jag väljer att träna hemma, då grannen tycker det låter för mycket och jag tar upp hela köket så det blir blockerat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp