Midnattsloppet

1:37 17 Aug 2014

Är helt slutkörd efter att ha sprungit Midnattsloppet igår kväll. Jag och hela tjejgänget från Vårruset. Skoja! Jag satt och drack drinkar på uteservering och tittade på istället. Pekade och skrattade och viftade med mitt sexiga gäddhäng på armarna. Jag fick feeling och tog en riktigt suddig bild som ni ser ovan. Varför får inte jag en egen utställning på Fotografiska? Hur svårt kan det vara? Skulle kunna gå dit med ett svartvitt foto på typ en död säl och de skulle älska det!  

Kvällen avslutades på härliga puben Laughing Duck på Vasagatan bredvid Centralstationen. Ett trendigt område perfekt för mingel om man gillar finska turister. Blev först nekad att komma in på den prestigefulla puben Bishops Arms lite längre ner på gatan. De ba ”Det är 23 här”. Trots att jag viftade med mitt exklusiva Maestro-kort. Är övertygad om att de bara var avundsjuka på min spänstiga 20-åringshy och min eviga ungdom.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer