Blondinbellas nya parfym

6:59 21 Okt 2014

Blondinbella jobbar för fullt på att snart släppa sin nya parfym ”Blonde Bouquet”. Gud vad jag längtar tills den släpps! På sin facebooksida beskriver hon doften som ”fräsch, feminin, men också power och med lite tyngd i”. Så härligt att man kan vara både fräsch och ha power, jag som gick runt och trodde att man var tvungen att välja! Alla vet ju att ”power” är något man får genom att köpa en viss parfym, och att begreppet ”tyngd” är så abstrakt att det endast går att få ner i en flaska från Löwengrip Care & Color. Så sjukt att Blondinbella lyckats hitta det koncentratet och nu ska sälja det på flaska.

Äntligen en doft för alla starka Annie Lööf-kvinnor därute! Jag ska också köpa doften fast jag är man och DRÄNKA mig i den bara för att provocera Blondinbella och skapa förvirring på Kicks. Det blir ju supertokigt om jag har på mig en feminin doft som man! Hur har Blondinbella tänkt ta ansvar för min könsförvirring? Hoppas verkligen att det kommer en varningstext på baksidan av flaskan där hon upplyser konsumenter om riskerna med att blanda manligt och kvinnligt.

Med tanke på att Blondinbella redan har tagit patent på konceptet ”tyngd” så tror jag att nästa produkt för Löwengrip Care & Color blir en ansiktskräm inspirerad av rymden. Produkten kommer ha kraftfull gravitation, där alla rynkor sugs in av krämen och slätar ut huden OMEDELBART. Ungefär som ett svart hål på burk. Det säger bara slurp! Dessutom så kan hon slänga in lite stjärnstoft i den för att ge ansiktet en härlig lyster. Jag står redan i kö för att få köpa den!

2 kommentarer | “Blondinbellas nya parfym”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. parfym skriver:

    jätte snyggt förpackning.

  2. parfym skriver:

    nice packaging

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg