Malou von Sivers broccolidans

3:41 20 Okt 2014

Det händer väldigt konstiga saker på TV4 när ingen kollar, till exempel varje dag när Efter Tio sänds. Malou von Sivers har varit vegan i tre veckor nu och det verkar tyvärr redan ha slagit slint i hennes huvud eftersom hon i dagens program uppträdde med en egenhändigt komponerad rap om broccoli med texten ”Broccoli – varför då?” och gungade i takt till musiken. Ja ni läste rätt, Malou von Sivers har rappat om broccoli på rikssänd teve medan ni var på jobbet/i skolan!!!

Såhär såg det ut, och jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna äta broccoli igen eller om det är förstört för all framtid. Broccoli var inte min favoritgrönsak sedan tidigare, och Malous rap förbättrade inte direkt situationen. Det känns ungefär som när ingen vågade äta gurka för att man var rädd för ehec, fast så mycket värre. 

Ibland när jag var mindre så tyckte jag att mina föräldrar skämde ut mig ca hela tiden, men de stod iallafall inte och rapade om broccoli med tillhörande dansrörelser. Jag kunde ha haft det värre. Jag kan bara tänka mig vad Malous barn och familj går igenom just nu, och mina tankar går till de närmaste. Nedan kommer kontaktuppgifter och viktiga telefonnummer för dig som har sett klippet och behöver någon att prata med. 

BRIS: 116 111. Du är alltid anonym och Malou får inte reda på att du har ringt. 

Jourhavande medmänniska: 08 – 702 16 80. Öppet mellan 21-06 för dig som behöver någon att prata med i natten om det som har hänt.

Myndigheten för radio och teve. 08 – 580 070 00. Granskningsnämnden kan pröva innehållet i program som sänds i svensk teve. Till exempel Malou von Sivers som dansar med broccoli. 

3 kommentarer | “Malou von Sivers broccolidans”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Haha det är ju helt fantastiskt! Jag har en sån hatkärlek till Malou. Jag är fortfarande lite perplex sen jag insåg att jag snott hennes frilla: http://enrenfrojd.se/2014/february/jag-ar-malou-malou-ar-jag.html#comment

    Nu har hon ju dock skaffat värsta svallet på senare da’r.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG