Det kom en kommentar…

10:42 4 Dec 2014

”Jobbade på MQ Vällingby igår och visst var det dig jag såg flanera runt på herravdelningen? Ville gå fram och be om kyss/autograf men du hann gå innan jag blev klar med att hjälpa en kund :'( Tack för en skojig blogg, känns skönt att veta att det finns någon som delar min kärlek för Gunilla Persson & Svensk damtidning någonstans därute i ~cyberspace~

-Fangirl”

Ja det var jag! Stod naturligtvis vid reaplaggen längst in i hörnet och tryckte. Älskar att shoppa i *Vällingby City* och sedan avsluta med en rejäl mosbricka på grillen bredvid tunnelbanan. Så mysigt! Jag var där och kollade på en lägenhet, så vem vet hur mycket jag eventuellt kommer springa runt och kladda där i framtiden. Den hade inglasad balkong i äkta pensionärsstyle. Min nya taktik på lägenhetsvisningar är att prata med de andra spekulanterna och säga ”Jag är här för att spela spelet och röra om i grytan”. Funkar jämt!

MQ känns för övrigt så himla ”ah där handlade de coola sjundeklassarna sina WESC-tröjor på högstadiet”. Så nostalgiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG