Fem tankar om nyvalet

7:25 4 Dec 2014

Jaha, det blir ett nyval. Jag visste att drottning Silvias kräksjuka i Paris häromdagen var ett dåligt tecken! Förmodligen ett omen.

Jag som brände av alla mina Annie Lööf-skämt i den förra valrörelsen. Vet inte om jag orkar mer! Nedan kommer iallafall några tankar om nyvalet.

1: Kommer man få färre likes på sin instagrambild med valsedel på i nyvalet än vad man fick i det ordinarie valet? Det räcker med en bild på ett röstkort var fjärde år. Möjligtvis med dispens för ett kyrkoval emellan. Ingen gillar repetition.

2: Går det att vinterbona en valstuga? Tänk på de stackars valarbetarna! Under valet i september så kunde man ju iallafall bli lite solbränd när man stod och pratade med väljarna, men vad finns det för motivation kvar nu om man ska stå och kampanja i februari och mars? Köldskador? Hur ska moderaternas pikétröjor tåla det här?

3: Blev årets inofficiella julklapp ett nyval? Perfekt gåva! Passar alla över 18 och kostar bara en kvarts miljard. Det är ju trendigt att ge bort upplevelser nu för tiden, och det här kommer bli något man sent ska glömma. Ett riktigt kap! Kasta bort era aktivitetsarmband.

4: Hur ska det bli med Melodifestivalen? Vet inte om jag kommer klara av att bevaka både en melodifestival och en valrörelse samma månad. Just nu lutar det åt att jag kommer prioritera Melodifestivalen eftersom det känns viktigast.

5: Är det nu prinsessan Estelle träder fram och tar över landet? Estelle, vi behöver dig mer än du anar. Ta ett sabbatsår från dagis och styr upp det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg