Krukväxten

12:40 5 Jan 2015

Jag känner att vi behöver prata om det här med krukväxter. Hur klarar ni av att ha såna utan att känna er kvävda? Jag har EN och känner att den förstör mitt liv och begränsar mig i vardagen. Det känns verkligen som att allt är på krukväxtens villkor och att jag alltid får göra uppoffringar och avkall på att t.ex. träffa vänner för att jag måste ta hand om den och vattna. Den passar inte in i mitt framgångsrika cityliv som karriärkvinna och singel med frysmat från Findus varje dag, och den där gnagande oron att ingen skulle märka om jag dött förrän VECKOR efteråt. Jag vill göra mig av med den! Ikväll ska jag vattna den med gin & tonic för att se hur den reagerar. Om man inte ens kan dricka med sin krukväxt så är den ju världens sämsta sällskap. Som den där tråkiga vännen som bara sitter bredvid och tittar på utan att själv bidra till samtalet.

En kommentar | “Krukväxten”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Erica skriver:

    Alltså JA! Sitter jämt och googlar efter skötseltips till min men utan resultat den ba väääägrar vara grön, vet inte ens varför jag envisas med att försöka? Det värsta är att folk sitter i familjelivs forum och skryter med sina tio år gamla två meter höga FANTASTISKA växter?? Ba trycker ner en som har haft sin växt i en vecka och redan dödat na. Tacka vettja kaktusar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer