Vinjettinspelning!

1:50 29 Jan 2015

Glömde bort att dela med mig av denna goding från igår när jag och Hanna spelade in en vinjett till vårt melodifestivalprogram. Om någon hade sagt till mig för några år sen att jag skulle bli dragen genom SVT-husets korridorer på en kärra med en discokula så hade jag förmodligen inte trott att det varit sant, men sånt är livet! Plötsligt så ligger man på en kärra iklädd en 80-talsoutfit och undrar vad fan som hände. Hanna gick runt tv-huset i Carola-dräkten och var rädd för att folk skulle tro att det var hennes vardagsoutfit, men jag tycker att den var snygg! Själv så fick jag dock sneda blickar från en del metereologer vi mötte längs vägen.

Idag har jag lite ont i lederna på grund av allt poserande, men det var det värt. Det måste ha varit såhär det känns att vara med i Modellpojkar! Äntligen så har jag lärt mig att relatera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg