Crashar personalfest

1:50 20 Feb 2015

Vad jag gjorde igår? Jodå, jag crashade NK:s personalfest genom att säga att jag ”jobbar på Gant”. Kan ju tillägga att min outfit var allt som Gant INTE är, men alla medel är tillåtna för att komma in! Ändrade dessutom min historia flera gånger under kvällens gång och kom till sist fram till att jag tillhörde ”ledningsgruppen”. Lyckades dessutom hitta deras photobooth. Nu kan jag aldrig mer gå till NK igen. Tråkigt, men kan verkligen rekommendera att ta sig in på firmafester där man inte jobbar. Magdalena Ribbing får tycka vad hon vill.

2 kommentarer | “Crashar personalfest”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hej Sonja skriver:

    Du är en sann inspiratör! 

  2. Hahaha det kräver mod att gå runt och ljuga men måste vara riktigt spännande. Undrar hur länge det här höll på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG