Hur många oväntade kändismöten tål Sverige?

3:00 19 Feb 2015

Det börjar bli svårt att hålla koll på alla TV3:s nya realityserier som de spottar ur sig oftare än vad Anna Book uppdaterar på instagram, men det senaste tillskottet fick mig faktiskt att höja lite på ögonbrynen. I programmet ”Parneviks”  med premiär 16 mars så får vi följa golfspelaren Jesper Parnevik och hans fru Mia (vilka de nu är?) och deras barn i Florida. Varje vecka kommer en last med svenska kändisar på besök, och TV3 utlovar ”oväntade möten” och ”en stor blandning gäster”, och Jesper själv har utlovat att ”otroligt sjuka saker kommer hända”. Rent instinktivt så tycker jag det låter rätt förutsägbart att låta rika människor äta middag med varandra under regisserade former, men jag kanske har fel.

Allvarligt talat så vet jag inte hur många fler ”oväntade möten” mellan kända personer som svensk teve klarar av. Då tänker jag på ”Mia på Grötö”, ”Renées brygga”, ”Realitystjärnorna på slottet”, ”Stjärnorna på slottet”, ”Klockan åtta hos stjärnorna”, ”Pluras kök”, ”Så mycket bättre”, ”Lyckliga gatan”, ”The Montazamis”, ”Mat-Tina på besök” osv i all oändlighet. Om man klippte ihop alla de programmen till ett enda så skulle INGEN  märka någon skillnad.  Någon gång så måste ju efterfrågan på oväntade möten mellan olika kändisar att bli mättad? Jag vet inte hur många förtroliga samtal mellan två kända personer som jag kommer klara av att se, men jag känner redan nu att utvecklingen är alarmerande.

Många är oroliga över att bostadsbubblan ska spricka, men det som gör mig mest oroad är att svenska folket ska tröttna på att se kändisar umgås med andra kändisar under regisserade former. Där har vi den riktiga krisfaran för Sverige. Många svenska kändisar är direkt beroende av att äta middag med andra svenska kändisar mot betalning för att klara av ekonomin, och om den möjligheten försvinner skulle många av dessa t.ex. behöva skaffa en sysselsättning. Alternativt så blir de en börda och extra kostnad för Sveriges kommuner och landsting, då de kommer behöva en personlig assistent som kan hålla dem sällskap konstant och lyssna på när de pratar om sig själva. Mycket pekar också på att svenska kommuner troligtvis kommer behöva ta emot en mängd kändisflyktingar som inte längre kan bo i USA för att TV3 inte betalar deras räkningar längre.

I första avsnittet av ”Parneviks” så kommer iallafall kungens syster prinsessan Birgitta, Lars Ohly och Samir Badran och hälsar på. Det innebär alltså en rojalist, en republikan, och så Samir Badran som inte vet vad något av de orden betyder.

En kommentar | “Hur många oväntade kändismöten tål Sverige?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. moa skriver:

    så länge samir får tv-tid går det typ inte att klaga? fast skulle hellre bara se honom, och Maria Montazami.. och Anton Ewald pga så extremt snygg! och adrian modiggård, han som spelar gitarr i bakgrunden i pluras kök!! så jävla vacker. vet inte vad de skulle göra tsm, men det är typ irrelevant. iofs kan de ju göra något mer spännande än att äta mat likt oss andra dödliga ickekändisar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg