Andra saker man kan ha i lösvikt

7:52 10 Mar 2015

Någon av er frågade vad jag tycker om den nya trenden chips i lösvikt, och svaret på det är såklart att jag älskar det. Det känns helt klart som den nya mattrenden efter wrapsemlan, och jag skulle gärna se att lösviktskonceptet sprider sig även till andra produkter. Jag har några andra förslag som jag kan dela med mig av helt gratis!

1: Kondombuffé. Ja ni vet hur det är. Man står där vid kassan och kan inte bestämma sig för vilka kondomer man ska köpa inför helgen. Knottriga, XL, jordgubbssmak eller kanske både och? Det kan ju vara svårt att veta om man inte vet exakt vad helgen kommer att erbjuda. Kondombuffén skulle lösa det här problemet, eftersom du skulle kunna plocka på dig ett urval av olika sorter perfekta för just DIN helg! Nu finns det ingen anledning till att ha oskyddat sex längre.

2: Smörbuffé. Det här tycker jag är jobbigt. Jag har köpt samma smör (Bregott extrasaltat) ända sedan jag flyttade hemifrån eftersom det är det smör jag gillar mest. Ibland kan jag dock sakna en touch av havssalt, eller kanske något fettsnålt de dagar då jag vill låtsas att jag tänker på vad jag äter. Med smörbuffén hade jag själv kunnat skapa mina drömmars smör i en och samma förpackning utan att behöva välja.

3: Parfymbuffé. Perfekt på Kicks! Man häller ner parfymflaskor i stora kärl, och sen får man ta en plastflaska att fylla upp och blanda ens egna favoriter. Ett litet uns Chanel, någon deciliter av Spicebomb från Viktor & Rolf och så till sist en rejäl skopa Dolce Gabbana. Äntligen slipper man lukta som alla andra. Hela jävla tunnelbanan luktar ju ”Million” av Paco Rabanne. Med lösviktsparfymen skulle du få en alldeles egen blandning.

4: Skattebuffén. Trött på att betala för andras skit? Med det nya konceptet ”skatt i lösvikt” så kan du välja vad du vill att dina surt förvärvade skattepengar ska gå till. Brinner du extra mycket för att poliser i Stockholms innerstad ska kunna köpa nya segways så ska du kunna stötta det lite extra! Kontakta Skatteverket redan idag för att sy ihop just DITT bidrag till samhället. Du kan dessutom dela din nya skattesats på Facebook för dina vänner och få likes.

5. Salladsbuffén. Skoja. Vem fan vill ha det egentligen? Det slutar ju ändå bara med att man tar 400 gram kyckling och 30 gram sallad. Världens sämsta idé!

3 kommentarer | “Andra saker man kan ha i lösvikt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Chest Rockwell skriver:

    Kondombuffén fanns i varenda småhåla på 90-talet. Förmodligen var det Bert Karlssons idé.

  2. Lisa skriver:

    Jepps, jag kommer ihåg ”kondomerian” eller nåt liknande dit vi vågade oss in, fnissiga och rödkindade och typ 14 bast, och såg förundrat på alla dessa olika sorters kondomer ;)

  3. Erica skriver:

    <3smör<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer