Dryga killar sökes!

9:49 27 Mar 2015

Eftersom Facebook verkar ha utläst att jag är någon sorts attention whore som gör vad som helst för pengar så får jag hela tiden förslag på att söka som statist till olika saker. Fick till exempel detta förslag nyss! Känns dock inte som ett speciellt svårt uppdrag att hitta ”folk mellan 20-25 som ska spela dryga”. Det är ju bara att gå till Under Bron eller någon annan valfri klubb i Stockholm där folk har på sig t-shirts för minst 600 kronor styck och hitta människorna man vill ha! Då slipper man dessutom annonsera på Facebook och lägga ner resurser på det. Bara ett litet tips från mig!

”Dryg” känns för övrigt som ett väldigt…brett begrepp? Speciellt eftersom annonsören tycker det är signalerar ”drygt” beteende att klottra och klä sig i gråa kläder. Typiskt dryga att ha hoodie på sig! Min egen definition av dryg är lite mer typ ”Skavlans intervjustil” om ni förstår vad jag menar? Bara allmänt störig!

Jag tänker tyvärr inte söka tjänsten som ”dryg 20-25-åring”. Det räcker med att jag var på ett event igår och spelade boule, en av få sporter där det är socialt accepterat att dricka öl samtidigt som man utövar den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG