Vaknade upp här imorse…

11:56 29 Mar 2015

Här vaknade jag upp imorse. I Hannas soffa! Var tvungen att sova där på grund av den kraftiga sexuella spänningen mellan oss som gör att vi inte kan dela säng uppe på loftet. Skoja. 

Hanna SMSade igår kl 23 och bad mig komma till Söder för att hon hade en flaska Baileys hemma, så då slängde jag mig i en taxi och åkte dit till andra sidan stan! Nä, tog faktiskt tunnelbanan. Jag är ju inte GJORD av pengar. 

När vi var på plats så livebloggade vi tyvärr med varsin gin & tonic i handen. Vårt melodifestivalprogram på SVT är ju slut nu, men det hindrar oss inte från att skämma ut oss själva framför en kamera ändå. Det blev tyvärr så pinsamt att vi var tvungna att ta bort det efteråt. Pratade bland annat om hemorrojder. Sen gick vi in på Chatroulette och bjöd ut oss själva för algeriska tonåringar och tiggde followers på Instagram. Det gick sådär och därefter blev allt svart. 

Sen vaknade jag upp där i soffan imorse av en prutt uppe från loftet. Då kände jag att det var dags att åka hem. 

Nu ska jag åka till IKEA bakfull! Kul! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg