Höjdpunkterna från Livshjulet med Anna Book

2:36 30 Apr 2015
Anna Book var med i Expressens podcast Livshjulet med Anna Hegestrand häromveckan, och jag har nu lyssnat på hela podden. Den var en timme och fem minuter lång. För att ni själva ska slippa lyssna på hela så har jag summerat det viktigaste nedan.
 
01.40: Anna Book berättar att hon är hes för att hon för några dagar sedan tog ett långt varmt bad och sedan sprang till affären med blött hår på kvällen för att handla parmesanost.”Det smällde till på en gång”.
 
02.30: Anna konstaterar lite bittert att hon ”inte hade kunnat vara lyckligare” över att ha kommit tvåa i Let’s Dance 2006.
 
05.00: Anna Book konstaterar att inte ens hon själv vet vad hon gör på dagarna.
 
06.12: Anna Book visar upp sin vigselring för Anna Hegestrand och fiskar efter bekräftelse. ”Visst är den fin?”.
 
07.46: Anna Book avslöjar att hennes träningskonto ”Annabookcamp” på Instagram är döpt efter hennes odödliga hit ABC.
 
08.25: Anna Book berättar att hon ofta blir retad för sina matbilder på Instagram men att hon bestämt sig för att skita i det och ”vara lite knäpp ibland”.
 
09.14: Anna Book berättar nu om sitt projekt att springa Tjejmilen i höst, och berättar att hon tidigare bara sprungit efter sin man samt efter någon enstaka buss, men vill också understryka att det var VÄLDIGT länge sedan hon åkte kommunalt.
 
10.00: Anna Book berättar att hon bjöd in ett kamerateam till sin första joggingrunda för några månader sedan. Hon kräktes inför kamerorna:(
 
12.07: Anna Book avslöjar att hon firar 30 år som artist i år!
 
15.58: Anna refererar till en Expressen-intervju från 1992.
 
16.35: Anna Book konstaterar att hon har ”världens tålamod”.
 
27.00: ”Mörka krafter” har försökt förstöra mellan Anna och hennes man Roberto.
 
28.29: Anna Book är så trygg i sin relation med Roberto att hon uppmanar ALLA att lägga till honom på Facebook eftersom ingen ändå skulle ha någon chans.
 
35.10: Anna berättar om den gången när hennes då 4-åriga son Antonio spillde ketchup på sin Ralph Lauren-piké på en spansk flygplats.
 
38.00: Det avslöjas att Roberto brukar kalla Anna för ”mamma”.
 
39.10: ”Det är härligt att ha en man som vågar vara man”.

42.00: Anna Book avslöjar att hon planerar att anställa sin man Roberto som sin egen säkerhetsvakt.

55.30: Anna Book vill ge ut en kokbok! SOM jag längtar!

Jag måste dock säga, helt orioniskt, att jag fick mer förståelse för individen, mamman, älskarinnan och karriärkvinnan Anna Book efter att ha lyssnat på podden. Jag tycker faktiskt att hon är väldigt rolig och bjuder väldigt mycket på sig själv. Det är massa gråt och sexskämt och konstiga historier, och till och med små glimtar av självdistans. Det senare brukar inte komma fram speciellt mycket i hennes instagramflöde.

Anna Book bjuder på sig själv tusen gånger mer än vad många andra offentliga personer skulle göra, och det älskar jag henne för. Jag fick nästan lite dåligt samvete nu när jag summerade podden och tog massa lösryckta citat, men jag hoppas hon kan förstå att det är med glimten i ögat och att jag inte är ute efter att håna henne. Jag tycker hon är fantastisk!

Synd bara att hon blockade mig på instagram efter #annabookgate. Jag fattar att det inte är så kul för henne att mitt blogginlägg hamnar högre upp bland sökträffarna än hennes egen blogg när man googlar henne, men men!

Jag hoppas att vi någon dag i framtiden kommer att kunna ses på ett event och skåla i prosecco (eller iste) och skratta tillsammans. Förlåt Anna!

3 kommentarer | “Höjdpunkterna från Livshjulet med Anna Book”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Littlemermelade skriver:

    Åh hon är ändå ganska gullig på nått sätt tycker jag.

    MEN på tal om Livshjulet, jag lyssnade på några för ett tag sen men tröttnade pga alla sa typ ” ja det här (kärlek, träning, utseendets) brukade vara dåligt men nu är det sååååå mycket bättre” istället för att kanske (som jag tänker är meningen) blotta det som är jobbigt eller dåligt just nu. PLUS att i avsnittet med Kissie så var det så otroligt uppenbart att Anna Hegestrand inte gillade henne, tyckte hon var spydig och rätt dryg, medan när hon intervjuade andra, exempelvis Blondinbella eller Katrin Z, var trevlig och najs. Eller så är det min dagsform eller nåt, hahaha.

  2. EmmaJ skriver:

    Hahaha 09:14 :D

  3. Angelique vander Fluff skriver:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg