Möte med min idol Pernilla Wahlgren

10:45 29 Apr 2015

Häromdagen så besökte jag Pernilla Wahlgrens lifestylebutik Minilla på Kungsholmen. Jag hade sett på Instagram att Pernilla skulle ta ett skift i kassan just den dagen, så jag släppte allt jag hade och sprang dit. Det blev ett riktigt spännande möte. 

Jag gjorde en storstilad entré i butiken och inspekterade utbudet. Bianca Wahlgren satt i trappan och tog selfies medan Pernilla stod i kassan och valde mellan olika instagramfilter. Det kändes som att jag var hemma i deras kök på Lidingö! Bara Benjamin fattades! De var båda lite nedstämda över att deras hund blivit överkörd förra veckan av en bil, men vad ska man säga? Livet går vidare. 

Kläderna från Pernilla Wahlgren Collection ser ut ungefär som om Gudrun Sjödén och Odd Molly hade fått ett barn tillsammans. Mycket animal-prints och härliga mönster inspirerade av Desigual. Förutom kläderna finns även ett stort utbud av shabby chic-inredningsdetaljer. Doftljus, väggord, kuddar, bordstabletter. Allt man behöver för hemmet! 

Det sjukaste med butiken är dock priserna. ALLT är SKITDYRT! T.ex. ett rosa doftljus från Pernilla Wahlgren Collection för 399 kronor? Man ba tror du att du är Byredo eller? Tyvärr så verkar det som att det är ett släktdrag i familjen Wahlgren att inte förstå pengars värde och vad som är rimligt att ta betalt. Det här såg vi speciellt i Pernillas mamma Christina Schollins webshop, som jag recenserade för några månader sedan.

Jag provade inte några kläder i butiken eftersom jag inte är en medelålders kvinna med utflugna barn, men det hade väl ändå inte passat. 

Till sist så greppade jag det billigaste jag kunde hitta i hela butiken (ett doftljus med myrra för 150 kronor) och skred mot kassan, redo för att betala och samtidigt be om att få ta en bild med Pillan. Bianca erbjöd sig snabbt att fota med min telefon som den vana fotograf hon är, och jag tycker att bilden blev riktigt snygg! Tycker att vi båda strålar och ser riktigt fräscha ut. Bianca tipsade mig bland annat om att alltid fota direkt i Instagram-appen eftersom ansiktet inte blir felvänt då. Tack Bianca! 

Pernilla var faktiskt supertrevlig men hade bristande kassavana. Hon gjorde så gott hon kunde iallafall, och slog in doftljuset i ett omslagspapper med animalprint och önskade mig en trevlig dag. Jag sa ”detsamma” och gick därifrån. 

Tack för ett härligt möte Pernilla och lycka till med butiken! Hoppas vi ses snart igen! Om ni fortsätter ta lika bra betalt så kommer omsättningen förmodligen att gå om hela Sveriges BNP inom kort. 

En kommentar | “Möte med min idol Pernilla Wahlgren”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ulrika skriver:

    Hej!
    Ursäkta att jag kommenterar på ett gammalt inlägg, men jag har helt missat ditt inlägg Christinas webshop (ett ännu äldre inlägg förlåt) Men var tvungen att gå in och titta och skåpet är fortfarande kvar för intresserade. Men det finns även brodyrtavlor för den nätta summan av ca 6000 kr! Föll av stolen lika´nande finns på loppisar för 5 kr. Men det är klart de i webshopen är ju signerade Schollin och bara det kanske är värt 5995 kr vad vet jag?! Är fortfarande chockad. Tack för en rolig blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG