Jag har börjat springa!

10:45 27 Apr 2015

Har jag sagt att jag har börjat springa…? BAHAHAHA. Alltid denna vårpsykos. Som tur är så är min kost fortfarande ett skämt, så jag förväntar mig inte att få några resultat. Gillar bara att plåga mig! Senast jag sprang till något som inte var en buffé eller butiksöppning med gratis alkohol måste ha varit någon gång i september förra året, men nu är jag igång igen! 

Senaste löprundan slutade med att jag sprang 6 kilometer i skogen. Sen fick jag blodsmak i munnen och fick sätta mig på en bänk på Hässelby Torg och ”ta igen mig” som en alkis eftersom jag inte orkade gå uppför trapporna till min lägenhet. BLODSMAK!!! Kändes typ jobbigare än att försöka förstå Kissies meningsuppbyggnad. 

Det värsta av allt var att min motivation till att gå ut och springa var att jag kunde ta en drink efteråt, men så ville jag bara spy istället<3 Hatar när det händer!

Vad jag har på mig när jag springer? En tröja från Weekday och ett par shorts jag hade i åttan på idrotten. MVH kan inte relatera till konceptet ”träningskläder”? Kollade på någon ”sport-tshirt” någon gång som kostade 400 kronor och fick panik och stormade ut från affären. Därför kan jag bara springa i skogen där ingen ser mig. Kommer väl sluta med att man blir uppäten som brunch av en trendig björnfamilj som sliter mig i stycken.

4 kommentarer | “Jag har börjat springa!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sandra skriver:

  Tips: Träningskläderna på H&M om man inte vill betala sin själ för lite lagom snygga träningskläder :)

 2. moa skriver:

  gu det värsta med att träna är verkligen att någon kan se en

 3. Johanna skriver:

  Bildspel från när Leonore mötte påven önskas ;)

 4. Anne skriver:

  Ja men så länge den är trendig är det helt OK…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG