Regina Lund har healat Måns Zelmerlöw!

1:33 1 Jun 2015

Vissa av er kanske gick runt och trodde att Måns vann Eurovision för att han hade talang, karisma och en snygg scenshow. HAHAHA är det enda jag har att säga angående det. Ni förstår väl att det var Regina Lund som låg bakom alltihop? Hon healade ju Måns några dagar innan! Som av en händelse hade hon även healat Conchita Wurst innan hennes seger 2014 efter att hon och Regina blivit ”goda vänner” under Stockholm Pride.

”Healingen och readingen gjordes i pilotprogrammet för ‘Reginas universum’ – en talkshow som lämnats som programförslag till TV4 – där Måns var gäst.

-Jag spådde honom dels via kanalisering och dels med tarotkort, och jag tog även i honom fysiskt och gjorde det jag gör. Jag vill vara mycket noga med att jag inte tar cred för någons vinst. Jag bara gör det jag gör med de bästa av intentioner. Han klarar sig finfint utan min magic, men det var en ära att få förtroendet”

Ja, Regina har alltså lämnat in ett ”programförslag” till TV4 där hon tydligen ska heala olika kändisar och driva ut onda andar! Jag längtar nästan lika mycket till det programmet som jag gör till ett eventuellt dejtingprogram med Gunilla Persson. Det bästa skulle vara om de två gick att kombinera på något sätt, men jag antar att det skulle bli svårt.

Tycker iallafall att vi alla är skyldiga Regina Lund ett stort och hjärtligt TACK för Eurovision-vinsten! Vilken tur att hon ”gjorde det hon gör” och kanaliserade honom med sin ”magic”.

Jag har faktiskt ett förslag till SVT inför nästa års Eurovision, och det är att låta Regina Lund få vara greenroom-värdinna! Alltså samma jobb som Conchita hade i årets tävling! Hon kunde sitta där och småprata med artisterna, bjuda på lite healing, ha med sig massa tarotkort och driva ut onda andar och ockulta krafter som pausunderhållning. Vad mer kan man begära av en greenroomvärdinna?

En kommentar | “Regina Lund har healat Måns Zelmerlöw!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Andrea skriver:

    Spännande detta att hon TOG i honom FYSISKT, för hur gör man annars när man tar i nån? Men hon kanske har massa spännande mentala sätt att greppa tag i folk.. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg