Perrelli och #puckogate

10:06 25 Jul 2015

Medans resten av oss har semester så sliter våra älskade, svenska kändisar häcken av sig på diverse folkfester för att kunna försörja sig till julgalorna börjar i december. Det är ju viktigt med intäktssäkring. 

Charlotte Perrelli blev omskriven av Aftonbladet igår med anledningen att hon och Jessica Andersson ställt in sin medverkan i Allsång på Skansen på tisdag (lång historia, orkar inte ens gå in på detaljer men Molly Sandén är inblandad). 

Iallafall så gjorde någon stackars sommarvikarie på Aftonbladet det FATALA misstaget att välja EN dålig bild på Charlotte, varpå hennes resonemang ballar ur och hon konstaterar att ”ett pucko som vill henne illa” sitter på Aftonbladets redaktion och att de är ”dumma och elaka” och att de minsann tar bilder på henne ”heeeeeela tiden”. Rimligt!

Jag tycker inte ens att bilden i fråga är speciellt dålig på henne? Tänkte inte på det innan hon sa något iallafall. Bortsett från att hon inte är lika sminkad som vanligt, men alltså, VEM BRYR SIG? Och det kanske kommer som en överraskning för Charlotte men alla på Aftonbladet har faktiskt inte exakt koll på när hon förlöste sina barn.

Dessutom så är ju bilden på Jessica Andersson bredvid inte speciellt glammig heller. Aftonbladet har ju iallafall varit konsekventa i sitt bildanvändande. 

Jag är ju inte någon kändis men jag trodde faktiskt att man efter 20 år i offentligheten slutar bry sig om en tidning lägger upp EN dålig bild??? Jag kan förstå att det är jobbigt om man typ är ”ung och osäker”, men alltså, CHARLOTTE PERRELLI??? Du har ju fan vunnit Eurovision (samt ställt upp med Hero 2008, men det är väl glömt nu antar jag). Du kan se ut HUR SOM HELST och ändå pull it off eftersom du har pondusen för det. 

Avslutningsvis så tänker jag att svensk skvallermedia förmodligen varit tusen gånger elakare mot Charlotte och hennes familj vid tidigare tillfällen??? Typ när hon skilde sig från Nicola eller floppade i Eurovision med Hero

Charlotte, vill bara säga att jag tycker om dig oavsett hur du ser ut! Nyförlöst eller ej. Och jag skriver krönikor på en lokaltidning i Gävle en gång i månaden och har en JÄTTEFUL permanent bylinebild, men jag är glad ändå! 

2 kommentarer | “Perrelli och #puckogate”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Hahah, ja FY SKÄMS på Aftonbladet att dom inte tog en ny bild. Gärna med sju lager filter i stil med hennes instagram! Stackars Charlotte…vissa har det svårt!

  2. Alexander skriver:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG