En lista om bloggande

7:41 13 Aug 2015

Hur länge har du bloggat?

November 2007. Var TRETTON när jag började? Hahaha. Helt sjukt att man blev utsläppt sådär bland folk. Har dock raderat allt sedan den tiden pga fick panik. 

På vilka sajter? 

Metrobloggen.se, katrinsgoodiebag.se, Nöjesguiden, Nyheter24, och så tillbaka till Nöjesguiden igen. 

Vad är det bästa med att blogga?

Att jag får bestämma ALLT själv! Blir jättestressad av tanken att någon skulle korrläsa det jag skrivit innan publicering och ba *komma med konstruktiv kritik*. Ryser! Plus att jag älskar er som läser också och som orkar kommentera. Jag vet jag är sämst på att svara, men det är faktiskt Nöjesguidens bloggverktyg som gör det till ett projekt lika stort som att få prinsessan Madeleine att bjuda på sig själv. 

Och det sämsta?

Att jag inte kan dela med mig av allt som jag egentligen skulle vilja. Det skulle bli jätteutlämnande, men vissa saker passar bättre i mitt huvud än på internet för allmän beskådan. Får väl skapa en anonym blogg istället och ba *xoxo Gossip Girl*.

 Har du lärt känna någon genom bloggandet?

Massor! Det ena har lett till det andra, men jag är säker på att mitt liv och umgängeskrets inte hade sett likadan ut om det inte hade varit för bloggandet och min Twitter. 

Vilket blogginlägg har du fått mest kommentarer på?

Alltså de enda gångerna som mina inlägg får fler kommentarer än vad jag kan räkna på en hand så är det typ troll som hittat till min blogg för att något inlägg fått spridning och börjar bråka med mina vanliga läsare. Det är rätt kul att följa. Typ som det här inlägget som jag skrev för något år sen. Det är aldrig några män som inte är bögar som läser min blogg en helt vanlig dag. 

Försöker dock undvika att skriva om kontroversiella ämnen så mycket som jag kan, och ett såntdär inlägg skulle jag nog inte skriva idag. Och om jag skriver om politik så försöker jag att undvika att ta ställning så mycket jag kan. Roligare att fokusera på Charlotte Perrellis stundande bröllop till exempel! 

Hur många läsare har du i månaden?

Senaste 30 dagarna har jag haft 65.000 unika besökare enligt Google Analytics, men det känns typ för sjukt för att vara sant så jag tror det är något fel på den:))))))) Rent generellt så beror min statistik helt och hållet på om någon svensk kändis gör bort sig eller inte så att jag kan skriva om det. 

Vilken tid på dygnet bloggar du helst?

Alltid på morgonen. Gillar att blogga så tidigt som möjligt så att jag kan fokusera på annat resten av dagen. Måste få det ur mitt system bara.

Vilket är det bästa bud du fått? 

MASSA Kettlechips! Och då menar jag MASSA! Tur att det inte blev någon sommar i år så att jag slapp visa min kropp bland folk.

Och det konstigaste? 

Alltså jag får inte bud såå ofta….

Hur ser du ut när du bloggar? 

Dubbelhaka. 

Hur många inlägg skriver du i veckan?

Försöker skriva ett inlägg om dagen. Det är typ vad jag klarar av att hantera. 

Hur mycket tid lägger du ner på din blogg?

Mellan 15 minuter och 1 timme om dagen. Dvs inte så ansträngande. Behöver oftast bara gå in på Expressens nöjessidor eller slå upp valfri sida i Svensk Dam för att hitta något att skriva om. 

Kan du leva på din blogg?

Jag får en rätt bra sidoinkomst genom den, men det är knappast något som betalar alla mina utgifter. Det tycker jag dock är rätt skönt. Skulle helst inte vara beroende av vad Anna Book lägger upp på Instagram för att kunna betala hyran. Jag har jobbat heltid de senaste två åren och haft bloggen som ett fritidsintresse jag dessutom tjänar pengar på, och det känns perfekt.

Hur länge kommer du blogga?

Ingen aning. Sålänge som jag tycker det är kul. Jag hade nästan ett års bloggpaus när jag gick i tvåan på gymnasiet eftersom jag inte tyckte det var roligt. Just nu så känns det otänkbart att inte blogga, men jag tror inte att det är något jag kommer hålla på med resten av livet. Vi får se! Siktar ju fortfarande på att typ hitta någon tysk, inavlad furste från en utdöende adelsätt som kan försörja mig i framtiden.

6 kommentarer | “En lista om bloggande”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Simon skriver:

    Hälsningar från man som inte är bög som är inne och uppdaterar Nöjesguiden en gång i timmen för att se om du har uppdaterat.

  2. Frans skriver:

    Simon: STARKT!!! Bra att du vågade träda fram!

  3. Helin skriver:

    ÄLSKAR din blogg!! Hittade hit för några månader sedan efter tips av vänner and im hooked! Får mig alltid ett gott skratt :))))) hoppas du får en superfin helg!! (Älskar utropstecken som du kanske märker)

  4. Marit skriver:

    Sluta aldrig att blogga! Du förgyller min vardag med din blogg, skrattar högt för mig själv varje gång! Hoppas du får en grym helg! :)

  5. Fran's Fan skriver:

    Frans……du ar saaaaaa bra! Love you! Rolig, smart……alskar dina inlagg! Tack!

  6. Giggi skriver:

    Du får aldrig sluta blogga, jag älskar allt du skriver. Speciellt dina inlägg om Anna B, själv är jag blockad från hennes sida då vi inte hade samma syn på kärleksmiddag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg