Dags för ännu ett hemma hos-reportage!

10:02 6 Sep 2015

Tro det eller ej, men jag bor faktiskt i en lägenhet under ordnade förhållanden. Lägenheten har t.ex. en jättefin utsikt som tyvärr knappt går att se eftersom fönstrena förmodligen inte har blivit tvättade sedan Sarek var med i Melodifestivalen. Jag tänkte iallafall visa litegrann hur jag har det! 

På bilden ovan så ser vi t.ex. min mysiga balkong! Upptäckte igår att ljuslyktan som jag köpte på rean på Zara Home för två månader sen har ramlat ner och blivit krossad, och jag är självklart rasande. Här försöker man anstränga sig för att det ska vara hemtrevligt och börjar kalla balkongen för ”uterum” men så kommer en vindpust och sabbar allt. Det här hade aldrig hänt Lulu Carter i Äntligen Hemma. Jag borde ha köpt en box med vin för pengarna istället. 

Nu är den enda dekorationen på min balkong mina vänners gamla fimpar. ”Nyskapande och personligt” som jag planerar att säga till Sköna Hem dagen då de kommer hit för att dokumentera hur jag har det. 

Jaja. Antar att ni vill veta vart jag har köpt alltihop på min balkong och det kan ni se nedan! 

Sittgrupp i fejkad rotting: Den exklusiva lifestylebutiken Clas Ohlson. Kostade typ lika mycket som Charlotte Perrellis bröllop. Not. 

Trätrall: Rusta, en av mina absoluta favoritbutiker. Fraktade hem trallen i två omgångar på buss 567 från Barkarby. Rekommenderas ej. 

En kommentar | “Dags för ännu ett hemma hos-reportage!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Hahaha du är min nya idol! Så glad att jag hittade din blogg <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer