Paradise-Mettes tokiga allergichock

4:14 7 Sep 2015

En väldigt stor del av att vara med i Paradise Hotel går ut på att berätta om riktigt tokiga saker som man har gjort tidigare. De får gärna innefatta sex och alkohol också, men det säger väl sig självt. Förra året så berättade till exempel Alexander Wigren att han opererade bort sin förhud för att vinna 500 kronor som en del av ett vad med grabbarna. Förhuden förvarades därefter i hans föräldrars frys. 

Det här året så är det Mettes tur att berätta något liknande och bjuda lite för mycket på sig själv!

Budskapet i Mettes historia är att oralsex räddade hennes liv efter att hon gått hem med en kille som struntade i att kyssa henne och gick direkt på oralsex istället, vilket var en himla tur eftersom Mette är nötallergiker och killen hade ätit lite svettiga jordnötter på club innan! Underlivet svällde upp och Mette kunde inte ens gå på toa. Vilken gripande historia! ”Hade han pussat mig hade jag varit död”. En äkta dramatiker! Expressen rapporterar: 

Men trots allt är det en solskenshistoria. Enligt Mette hade hon nämligen kunnat dö om killen hade kysst henne i stället för att gå ner på henne.

– Hade vi pussats hade jag varit död. Jag bor på en ö, jag hade inte hunnit in till sjukhus, säger hon i klippet.”

Jag vet inte vad er definition av ”solskenshistoria” är, men en infektion i underlivet är inte det första som jag tänker på. Jag antar att allt är relativt. 

En annan slutsats som man kan dra av Mettes historia är att förspel faktiskt kan vara dödligt. Tänk om han hade kysst henne! Nu har vi andra verkligen fått oss en rejäl tankeställare. 

2 kommentarer | “Paradise-Mettes tokiga allergichock”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Charlotte skriver:

    Din humor alltså. Löööööve it!

  2. Frida skriver:

    Flera frågor uppstår: När åt han jordnötter? Gjorde han kanske det i smyg? hmmmm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer