Melodifestivalen 2016 – härliga Gävle!

5:11 16 Sep 2015

Igår så offentliggjordes turnéstoppen för nästa års Melodifestival! I och med att SVT även ska arrangera Eurovision nästa år så skulle jag tro att nästa års melodifestivalturné blir en sparsmakad historia för att undvika skuldsanering och SMS-lån, men jag är ändå lite peppad!

Något som gör mig lite extra glad är att SVT har beslutat sig för att sända en deltävling från min gamla hemstad GÄVLE! Troligtvis som ett tröstpris efter att Gävle och Sandviken ansökt om att få arrangera Eurovision Song Contest tillsammans (……….), en ansökan som kommunalrådet motiverade med orden ”Vi vet att vi har förutsättningarna”.

Hela grejen kändes ungefär lika rimlig som om Gunilla Perssons manuskript ”Hidden agendas” skulle vinna en Oscar.

En deltävling i Mello däremot vet jag att Gävle klarar av! De gjorde det faktiskt 2007. Jag var naturligtvis på plats och gick på genrepet. Trodde aldrig att jag skulle besöka en ishockeyarena, men när Mello kommer så får man ju offra sig.

Jaja, officiell efterfest hemma hos mina föräldrar i Gävle den 27 februari nästa år! Och PS, om Måns, Jon Henrik eller Eric Saade får problem med att hitta sovplats så går det självklart bra att de sover i mitt gamla pojkrum.

När jag kollade på Melodifestivalen med Babsan i våras (helt normalt) i mitt och Hannas Mello-program så sa hen att efterfesterna på Melodifestivalen ALLTID är roligast under deltävlingarna, och inte själva finalen. Folk slappnar av mer, skiter i pressen och tänker typ ”Inget som händer utanför Sthlm räknas så det är helt lugnt att jag dricker vin ur Carolas navel”. Ungefär som en skolresa som spårat ur. På finalfesten är alla skitstela:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg