Roligast på hela internet!!! (eller iaf enligt Amelia)

11:06 17 Sep 2015

Tänkte bara uppmärksamma er på att ni just nu läser den absolut roligaste bloggen på hela internet (!!!). Allt detta enligt tidningen Amelia, den huvudsakliga nyhetskällan för svenska kvinnor både innan, under och efter klimakteriet. Om det står i Amelia så måste det ju vara sant.

Jag älskar faktiskt alla ni lite äldre kvinnor som läser den här bloggen. Ni som har lite livserfarenhet. Jag tänker mig att ni tar på er läsglasögonen, tar upp ”paddan” ni fått av äldsta sonen och går in på min blogg och äter lite mörk choklad samtidigt som ni skrattar rått åt något elakt jag skrivit om Pernilla Wahlgren. Sen kommer er karl och undrar vad fan det är som pågår och ni ba ”äh du kommer ändå inte tycka det är roligt, gå och byt däck på bilen istället”. Exakt så tror jag att det är!!!

Amelia är nog den tidning för medelålders kvinnor som jag gillar att smygläsa mest. Tara är skittråkig, Femina vill jag inte ens prata om och Elle känns bara ”zzzzz”. 

14 kommentarer | “Roligast på hela internet!!! (eller iaf enligt Amelia)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. bani skriver:

    M Magasin då? De har också alltid annonserna från Marga Ståhl http://www.marga.se/pages.asp?r_id=792 – en orgie i utropstecken!!! Vilket är en klar bonus tycker jag.

  2. Hej Sonja skriver:

    Ja jag brukar säga att du rapporterar inte om kändisar, du rapporterar om HÄRLIGA kändisar. Och härliga kändisar är i regel aldrig under 40.

  3. Farmor Ulla-Brith skriver:

    Hej. Känner verkligen igen mej. Är den där gamla tanten, fyllde 70 år i somras ! Älskar din blogg.

    Ha det gott.

  4. Charlotte skriver:
  5. Elinpinglan skriver:

    Jag är under 40, älskar din blogg meeeen…. Sen du lärde dig lägga in youtube-klipp på bloggen kan jag inte ha din blogg på hemskärmen på min iphone (jag har min favoritbloggar i en mapp på hemskärmen) för när man då trycker om dirigeras man istället direkt till Youtube. Störigt! Hur fixar jag (eller du?) det?

  6. Ellen skriver:

    Grattis till utmärkelsen :) Hela internet alltså…wow, det var inte dåligt det.

  7. Frida skriver:

    Du glömde Damernas värld! *love it*

  8. Emilia skriver:

    Var på väg att relatera totalt och tänkte att jag är en äldre kvinna som följer din blogg. Sen insåg jag att jag bara är 24. Nåja.

  9. Patruska skriver:

    åhh det är så sant som det är sagt. Här sitter jag, en 27 årig tant med mackglassögon (99:- på Statoil) äter saltlakrits, skrattar så jag får ont i magen samtidigt som jag ska berätta för min sambo ”vad det är som är så jävla kul”

  10. Patruska skriver:

    åhh det är så sant som det är sagt. Här sitter jag, en 27 årig tant med mackglassögon (99:- på Statoil) äter saltlakrits, skrattar så jag får ont i magen samtidigt som jag ska berätta för min sambo ”vad det är som är så jävla kul”

  11. Patruska skriver:

    inte nog med att jag använder glas(s)ögon, jag spammar flödet också

  12. amanda skriver:

    Älskade Frans, du kunde inte ha mera rätt.
    /42 år, lila läsglasögon

  13. Cilla skriver:

    Frans, nu bara måste jag ju skriva min första kommentar på din ytterst givande blogg:
    Är 47 år, har läsglasögon från Clas Ohlsson och råkade snubbla över din blogg när jag av nån anledning letade efter Charlotte Perrellis V6-reklam (skulle väl reta upp mig lite på den). Gud, vad jag skrattade den kvällen! Får erkänna att jag följer ett par kändisars bloggar, du har öppnat mina ögon för ännu fler, har skrattat hysteriskt ett oräkneligt antal gånger (Anna Book-gate, Christina Schollin, Odd Spångberg…). Att läsa om dina lägenhetsbestyr har också varit och är väldigt underhållande med hög igenkänningsfaktor (flyttade själv till Stockholm typ när du föddes). Lider med dig stundtals, det blir bättre med tiden på boendefronten, jag lovar! Mitt i allt det humoristiska framträder det så tydligt att du är en synnerligen skarpsynt och intelligent ung person med en imponerande koll på din omvärld. Din ironi är fenomenal, den klarar inte vem som helst av att leverera! Så bara fortsätt i din alldeles egen anda, jag är en av dem som med glädje hänger på.

  14. helen skriver:

    34 år, känner mig sjukt gammal eftersom jag började läsa dig när du gick på Stigslund och Linda Skugge lyfte dig. Minns du?! Känns som miljonen år sen. Du är lika rolig nu som då, även om du mognat som fan. Pöss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg