Familjefoto av Bernadotte/O’Neill

8:00 14 Okt 2015


Foto: Mattias Edwall, Kungahuset.se

Antar att ni redan har sett det här (alla tyska veckotidningar man läser på daglig basis har ju redan publicerat pressbilderna från Nicolas dop), men nu finns äntligen ett riktigt härligt familjefoto av familjen Bernadotte/O’Neill!

Dopet var ju inte direkt en dans på rosor, med kolikskrik från Nicolas och Leonore som löpte amok i slottskapellet på Drottningholm, men i samband med photoshooten så lyckades iallafall hela familjen med att sitta still i iallafall några sekunder. Skönt!!!

Är inte speciellt bra på att läsa ansiktsuttryck, men Madeleines ansikte verkar mest skrika ”Hjälp mig” och Chris är som vanligt lite rufsig i håret. Leonore suger på ett finger och Nicolas verkar inte riktigt förstå vad som händer.

Det här får mig att tänka på när jag var några år gammal och jag hade fått en lillasyster och hela min familj skulle fotograferas i Gefle Dagblads fotostudio för en bild till deras famlijesida. Det var typ ett kaos av spyor på Lindex-tröjor och dåliga hårdagar. Madeleine är visserligen klädd i en Valentino-klänning för 27.500 kronor, men jag får ändå samma känsla typ? Livspusslet liksom.

Ber för övrigt om ursäkt över att ha stavat Nicolas namn fel i tidigare inlägg, men det är fan inte lätt. Väljer man ett otraditionellt kunganamn så får man skylla sig själv. 

4 kommentarer | “Familjefoto av Bernadotte/O’Neill”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Patruska skriver:

    Du har dessutom benämnt dopet som ”bröllop” i båda inläggen. SKÄRPNING

  2. B skriver:

    Bilden påminner mig om en pressbild för ett TV3-program typ, lite ”Parneviks” känsla eller liknande. Åh förstå vilken bra reality show det hade blivit med Chris och Madde <3

  3. Patrik skriver:

    Har Chris stoppat in byxan i strumpan tro? Skulle han cykla hem?

  4. Anna skriver:

    Reagerade också på strumpan?! Vad händer ens där?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg