Frans svarar:

4:20 13 Okt 2015

”Tja! Jag o min kompis var på besök i Stockholm över helgen, bor vanligvis i en mindre stad. Vi hade en tävling om vem som fick syn på flest kändisar, och jag såg dig och en vild diskussion uppstod huruvida du är en kändis eller inte. Vad säger du själv, skulle du räknat med dig själv i en sån tävling?”

Nää, någon kändis är jag knappast. Tycker fan ALDRIG att det är någon som känner igen mig, eller iallafall ingen som vågar ge sig till känna och säger något. Det kanske händer någon gång i månaden att någon kommenterar bloggen och typ ”såg dig på Ica, du köpte ett storpack toapapper och en Ben & Jerrys” och ibland kommer det fram någon på *krogen* full och säger hej, och det tycker jag är JÄTTEKUL!!! En gång började jag följa en person på Instagram bara för att jag fick dåligt samvete för att hen köpte en drink till mig:( 

Känner dock igen det där med att se någon på stan och bli helt *aaaah starstruck* och sen ba….vänta nu han är inte ens känd??? Och så är det typ någon kille man bara har stalkat på Instagram i en halv evighet, eller någon kompis kompis som man hört något helt SJUKT om. Såna personer ser jag hela tin och jag blir helt hysterisk i huvet varje gång och vill rusa fram för att ta en suddig selfie! 

Vill dock veta vilka fler kändisar ni såg??? Ett säkert kort är ju alltid att gå till kändisarnas egna butiker. T.ex. Pernilla Wahlgrens butik i Moodgallerian. Hon är dock inte där speciellt ofta. Många besvikna kunder från t.ex. Skövde som rest långt för att få träffa Pernilla blir besvikna när de inser det. 

Senast jag besökte Pernillas butik så var hon iallafall på plats för min skull. Fick dessutom en riktigt härlig tummen upp i kommentarsfältet av Pernilla själv. Jag måste dessvärre dementera att min scarf kommer från hennes kollektion. 

3 kommentarer | “Frans svarar:”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Malin skriver:

    Haha gick fram till dig på kåken en gång och det enda jag kom på att säga va ”älskar också chips!!!” :’)
    Fick en kram iaf <3

  2. Emelie skriver:

    Tack för svaret!! :D Vi såg Peter Jöback som försökte dölja sitt fagra ansikte bakom glasögon och en stor sjal, men tyvärr röjde han sin identitet då han satt o halvskrek om nån ny musikal. Sen såg vi Seth från Johan Falk-filmerna som stod och slätade av en tjej framför den varma buffén på Berns (han var så uppslukad att han missade vårrullarna) o sen nån diffus modebloggerska. Så överlag en lyckad helg!

  3. Hannah skriver:

    Åh jag såg dig vid Näckrosen flera gånger förra året!! Tror att du kanske bodde i närheten? Såg dig även på Orangeriet en gång. Definitivt kändis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer