Jag har läst ett till livsstilsreportage!

2:55 4 Okt 2015

Ett av mina absolut viktigaste uppdrag som skribent är att vidareförmedla och kommentera samtliga helgreportage som SvD:s lifestylemagasin A Perfect Guide publicerar en gång i veckan. Den här gången har turen kommit till Martin Hansson, redaktör på Metro Mode. Nu kör vi! 

Asså… Blommor från HÖTORGET? Jag är besviken på Martins val av florist. Jag hade förväntat mig att han skulle gå till Taverna Brillos florist och köpa en bukett där istället och betala en summa motsvarande iallafall EN utekväll! Tur att de vackra gröna bladen matchar så bra mot mässingsvasen iallafall. Jag har legat många sömnlösa natter och haft ångest för att mina rosa plastpelargoner från Ikea skär sig mot mina ljusstakar i koppar från Lagerhaus.

Klockan är naturligtvis ställd på 07.00. Nästan lite sent om ni frågar mig? Och jag vet allvarligt talat inte hur härligt det är att vara vaken så tidigt när ingen annan är det? Kan dock förstå att man uppskattar det om ens vanliga definition av en arbetsdag är att sitta på café med en Macbook hela dan och dricka någon ny kaffesort som ingen annan har hört talas om. 

Duscha hemma??? Själv duschar jag enbart på Sturebadet. Eller tar ett bad i en pool fylld med San Pellegrino-vatten. Gillar dock att ”skicka några SMS” smög sig in som ett tidsfördriv i texten. Vad stod det i dessa SMS? Kanske någon syrlig kommentar om hur Petra Tungårdens pioner skär sig mot Svenskt Tenn-kuddarna i hennes vardagsrum? 

Grinda Wärdshus – när Sarah Jessica Parker själv får välja! Ställer mig för övrigt tveksam till att åka på båtutflykt när man vaknar ”mörbultad” efter en utekväll. Det låter faktiskt som en typiskt dålig idé. 

Reportaget i sin helhet går bra att läsa häroch som vanligt vill jag bara lägga in en disclaimer innan mitt kommentarsfält spårar ur och säga att NEJ, jag är inte avundsjuk på Martin Hanssons helg. Jag skulle bli utbränd av att besöka både Il Caffè och Fabrique inom loppet av några få timmar. 

4 kommentarer | “Jag har läst ett till livsstilsreportage!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Charlie skriver:

    Kul att Martin och amelia är tillsammans nu :)

  2. Emelie skriver:

    Hahahah du är fan bäst! Skrattade rakt ut :”’D

  3. azealia banks skriver:

    Charlie: martin är väl bög? eller? minns iaf när man såg honom på grindr.

  4. Helena skriver:

    Känner mig utbränd nu efter att ha läst om hans helg. Själv är jag glad om jag orkar mig utanför dörren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer