Katrin Zytomierska hemlös

2:20 20 Okt 2015

En av Sveriges absolut mest folkkära kändisar, dvs Katrin Zytomierska, har hamnat i problem. Efter skilsmässan med Bingo Rimér har hon nu blivit hemlös, och måste nu ”flytta runt mellan sin mamma, syster och barnflickan” och ”styr sitt liv från bakluckan i bilen”.

Det kanske är på sin plats att understryka att ”hemlösheten” beror på en lägenhetsrenovering som har dragit ut på tiden, men ändå! Det låter faktiskt jättejobbigt att behöva vänta på att en etagevåning i Vasastan ska bli redo att flytta in i. Vet dock inte om ”hemlöshet” är det korrekta namnet för tillståndet som Katrin befinner sig i. 

Expressen har naturligtvis rapporterat om detta, och i samma artikel uppdagas det även att Katrin och Bingo inte har berättat för barnen att de har separerat! 

”Vi har valt att inte berätta för barnen för vi vill inte göra något dramatiskt av det. Deras liv kommer inte att förändras alls, eftersom vi hämtar och lämnar på dagis tillsammans jätteofta och umgås ihop. Sen när de ligger och sover – att vi inte ligger och sover i samma säng då – det kommer de ju inte märka de närmsta fem åren”

På ett sätt kan jag förstå Katrin. Det är ju inte superrelevant för ungarna att veta om hon och Bingo har sex eller inte, men hur länge ska man skjuta upp att berätta egentligen? Typ tills de fyller 18? Så småningom borde ju barnen rimligtvis börja tycka att det är konstigt att mamma har alla sina ägodelar i bakluckan till en SUV. 

Det hade ju även varit lite småjobbigt om barnen fått reda på att Bingo och Katrin har separerat av någon annan. T.ex. av en kompis mamma eller varför inte Hänt i veckan. Typiskt dålig stämning, men aja, det är framtidens problem! Än så länge är ju inte lilla Ringo läskunnig.

Det känns dock otippat att Katrin inte vill berätta för barnen för att ”inte göra något dramatiskt av det”. Katrin Zytomierska känns ju som den sista personen i världen att avstå från något bara för att ”inte göra något dramatiskt” av det. Katrin har ju försörjt sig just på att vara dramatisk ända sedan 2006.

4 kommentarer | “Katrin Zytomierska hemlös”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. FATIMA skriver:

    Men mja, hon skrev väl att det inte kommer att märkas av de närmasta 5 åren vilket (väl?) betyder att hon skjuter upp med att berätta tils dess, så den delen du skrev om det är väl inte ens relevant?

  2. Hej Sonja skriver:

    När jag och barnens far separerade berättade vi inte för hans föräldrar på över ett år. Vi åkte till dom och umgicks ungefär som vanligt. Vet inte hur det blev så , det bara blev så. Barnen visste dock.

  3. Maja skriver:

    Oj Frans, med din chipskonsumtion borde du passa dig för att kritisera fröken Z :)

  4. Ellen skriver:

    Fraaaaans! Vart är du??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg