Jag ska vara med i Nyhetsmorgon!

12:27 28 Nov 2015

Ja, ryktena på stan stämmer. Jag ska gästa Nyhetsmorgon i TV4 imorgon och prata om kungligheter tillsammans med *trumvirvel* Ebba von Sydow! 

Allvarligt talat så förstår jag inte vad det är som händer. Man sitter här i en etta i betongförort och bloggar lite ironiskt om prinsessan Estelle och skrattar åt det man själv skrivit, och plötsligt så sitter man där med en blogg på Svensk Damtidning, livsstilsreportage i SvD och gästspel i Nyhetsmorgon med Ebba von Sydow som hovexpert… Man ba….hur fan gick det här till? 

Hade inte direkt med det här i beräkningarna när jag började blogga som 13-åring. Då handlade det mest om att jag ville skriva elaka saker om klasskompisarna jag hade ett SO-grupparbete med. Imorgon kanske de ser mig i Nyhetsmorgon. Det är så sjukt. Jag vet det bara rör sig om några minuter och att folk inte kommer komma ihåg det, men för mig är det så stort. 

Ca 11.20 imorgon är det min tur i Nyhetsmorgon. Förväntar mig att ni kollar även om ni ligger bakfulla och spyr. 

7 kommentarer | “Jag ska vara med i Nyhetsmorgon!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Viola skriver:

  Du kanske snart är för stor för bloggen. Men snälla lämna oss aldrig! Du är vårt ironiska ljus i bloggmörkret.

 2. Viola skriver:

  Du kanske snart är för stor för bloggen. Men snälla lämna oss aldrig! Du är vårt ironiska ljus i bloggmörkret.

 3. Alexander skriver:

  Hoppas jag kan kolla på webben ( är i London ) detta får man ju inte missa❤️

 4. Elin skriver:

  Vad bra det gick! Heja!

 5. Linn skriver:

  Du var så bra!!! :-) hoppas du dyker upp fler gånger i tvn!

 6. Cecilia skriver:

  Var tvungen att kolla på play och du var ju sååå bra :)

 7. Tissel skriver:

  Så jävla grym! Hejar på dig! Men lämna oss aldrig<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg