Charlotte Perrellis vinreklam

7:34 27 Nov 2015

Ibland känns det som att jag bara pratar om Charlotte Perrelli hela tiden. Jag ber om ursäkt för det. Nu ska jag tyvärr göra det igen. Jag och ytterligare 84.000 härliga haggor följer henne på Instagram, och det är en ständig källa till wtf-ögonblick ungefär 2-3 gånger om dagen. 

På sistone har Charlotte börjat göra mer och mer reklam på Instagram. Det är absolut inget fel att utnyttja sin Instagram för att tjäna pengar, men det gör typ ont i mig när jag läser hennes captions. Det känns verkligen som att hon ansträngt sig för att framstå som så köpt som möjligt. Jag blir nästan provocerad. 

Vinet som Charlotte gör reklam för är inte bara gott. Det är ”extremt” gott. Inte för att vara den som är den, men man börjar ju undra vad de har stoppat i den där boxen som framkallar dessa EXTREMA välbehagskänslor hos Charlotte. Mycket prisvärt” är det också, ”nu endast 249 kronor”. Man bara väntar på att hon ska skriva att man kan delbetala vinet med Klarna också om man inte vill betala allt på en gång.  

Vill inte ens prata om den första meningen. ”Dessa sköna höstkvällar”, ”tända ljus till middagen” och så ”den sköna brasan” som hon bara ”älskar”. Undrar vilken uttråkad copywriter som skrev ihop det där, och Charlotte ba *copy paste*. Jag blir nästan sugen på att bli nykterist av det här, och det kan ju inte vara meningen. 

Jag och Charlotte är dock likadana på en punkt. Vi väljer vin efter utseendet på boxen! Det mesta som jag dricker är faktiskt skitäckligt. 

Vissa kändisar är däremot sjukt bra på att göra reklam på ett trovärdigt sätt. Typ som Hannah Widell och Amanda Schulman. De kan få en gynekologundersökning att framstå som en lyxig spabehandling när man hör dem prata om det i Fredagspodden, eller berätta hur en Oral B-tandborste har förändrat deras liv i grunden utan att man höjer på ögonbrynen. 

Apropå höja på ögonbrynen så gillar jag verkligen Charlotte Perrellis nya ansikte! Undrar var hon har köpt det någonstans? 

5 kommentarer | “Charlotte Perrellis vinreklam”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lina skriver:

  Hallå Anna Book ska vara med i melodifestivalen! Känner att jag måste berätta det för någon!!

 2. Ellen skriver:

  Haha åh jag älskar dig.

 3. ebba skriver:

  sista meningen!!! skrek rakt ut!!! <3333

 4. marcus skriver:

  Jag förstår inte vad skillnaden är från Nöjesguidens reklam? Ni har ju också köpt content om bilar och skit och har så mycket ölspons att man blir lullig bara av att öppna tidningen.

 5. Lena skriver:

  Jag vet inte exakt HUR lättroad jag är, men nu har jag skrattat i typ en vecka åt hanna och amandas otroliga förmåga att sälja in tom en gynundersökning….sjukt kul! I LOVE ýou!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg