Paradise Hotel-Adrian åkte ut för tredje gången

7:50 26 Nov 2015

Kommer någon av er ihåg Adrian Montin från Paradise Hotel? Han som utnämnde sig själv till ”kungen utan att någon annan höll med. Han åkte ut för typ en månad sen, men kom tydligen tillbaka igen någon vecka senare i brist på något annat att göra. Efter att han åkt ut första gången så sa han såhär: 

”Jag kände att Jennifer var värdig att köra ut mig. Värdig att köra ut kungen. Det var skönt när spelet var över. Jag kände att jag hade lämnat det avtryck jag ville, bestämt allt jag ville och gjort det kaos jag ville.”

Två dagar senare var han tillbaka!!! Soliga Adrian! Igår åkte han tyvärr ut ur tävlingen för tredje gången. Såhär kommenterar han det till Expressen

Jag känner mig lurad. Ingen sa till mitt ansikte att de skulle välja Majastina. De kunde ha sagt något, för jag hade ändå inte kunnat ändra deras beslut. Det var tråkigt att de gjorde så här. De drog fram kniven och körde den i min rygg.”

Gillar att Adrian är uppriktigt förvånad över att de andra deltagarna har ”spelat spelet”. Ungefär som att det kom som en CHOCK att Paradise Hotel-deltagare inte alltid är 100% uppriktiga gentemot sina medspelare och berättar exakt vad som ska hända och hur. Adrian känner sig ”lurad”.

Om man har åkt ut två gånger tidigare borde det ju rimligtvis inte komma som en chock om man gör det igen, men för Adrian gjorde det tydligen det. 

Jag njuter så mycket av detta. Jag har såklart inga belägg för det här, men det känns som att Adrian är en sån person som snömulat folk sedan han lärde sig att stå upprätt. Därför blir jag lite skadeglad varje gång han åker ut och får sitt ego krossat. Jag gillar ännu mer när han kommer med töntiga bortförklaringar som att det var hans plan från början att bli utkörd under förnedrande former, trots att han sa redan i trailern att han var den starkaste spelaren. Man ba mmm visst gubben. 

Nu är frågan om Adrian ska komma tillbaka för fjärde gången??? Han påminner litegrann om ett munsår. Precis när man tror att man blivit av med det så dyker det upp igen för att göra livet surt.

5 kommentarer | “Paradise Hotel-Adrian åkte ut för tredje gången”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin skriver:

  Haha, att läsa din blogg känns ibland som att prata med sin bästa vän om alla man hatade i grundskolan ;)

 2. ellen skriver:

  Av det lilla jag sett av årets PH så var ju Adrian den mest störiga dryga personen, så förstår helt din skadeglädje. Den är berättigad;)

 3. ellen skriver:

  Av det lilla jag sett av årets PH så var ju Adrian den mest störiga dryga personen, så förstår helt din skadeglädje. Den är berättigad;)

 4. anonym skriver:

  Ja, du har helt rätt. Jag gick lågstadiet tillsammans med Adrian. Han var för att uttrycka det enkelt, en klassisk mobbare

 5. Anna skriver:

  Snälla vilken taskig spoiler, eller är det just Adrian/PH spoilers som ligger nära hjärtat? Om du kunde hålla spoilern från rubriken hade jag kunnat använda mobilen utan att vara rädd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg