Cirkus Magaluf

10:23 7 Dec 2015

Alla som följer svensk media vet att det brukar tjatas om ungdomsarbetslöshet. Sysslolösa ungdomar sitter inne i unkna pojkrum och svettas och ”spelar dataspel” istället för att förlora oskulden och bidra till samhällsekonomin. Arbetsförmedlingen har fått mycket kritik för att de inte plockar upp dessa ungdomar, men nu har äntligen en annan samhällsinstitution, dvs TV3, börjat ta ansvar för Sverige! 

I det nya programmet Cirkus Magaluf ska svenska ungdomar (övervägande gamla dokusåpadeltagare) få jobba i en bar i Magaluf. Soliga Magaluf! Såhär skriver Expressen

”Serien, som spelades in på Magaluf i somras, kommer att följa profiler som lever säsongslivet på baren Grabbarna Grus. Adrian Montin kommer att vara en av huvudprofilerna och jobbar i baren.”

Äntligen en dokusåpa som tar lite samhällsansvar! Det känns visserligen som en exakt kopia av Baren som gick för några år sedan, men varför ändra på ett vinnande koncept! Det är väl jättebra att det äntligen görs lite riktade insatser till unga personer som befinner sig långt bort från arbetsmarknaden. Om inte staten gör något får man ta saken i sina egna händer. 

Hoppas att deltagarna har förhandlat fram ett riktigt bra kollektivavtal! T.ex. lagstadgad paus för hotshots minst en gång i timmen och subventionerade kondomer. 

Kul också att vår favorit Adrian Montin ska vara med! Honom har jag ju skrivit om en del tidigare.

”Folk kommer att få se en annan sida av mig, inte bara ”spelaren Adrian”. Nu ska alla få se den vanliga Adrian också. Det är inget spel och drama. Jag skäller kanske på en och annan som inte städar efter sig bara”

Renliga Adrian! Noggrann pedant” är ju precis det man tänker på när man ser honom. 

Min enda invändning mot Cirkus Magaluf är att det spelas in i just Magaluf. Jag tycker att det är viktigt att värna om våra svenska arbetstillfällen, och tycker att det hade varit bättre om det t.ex. hade spelats in på en pub i Jakobsberg. Lite mer socialrealistiskt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG