Sveket från TV4

7:58 8 Dec 2015

Expressen rapporterade om ett ordentligt scoop häromdagen. Tydligen så filmar inte TV4 allt som sker under Så Mycket Bättre-inspelningarna! Såhär rapporterar tidningen

Nu kan Expressen berätta att det ofta förekommer att deltagarna bett produktionen stänga av kamerorna när det blivit extra känsligt. Nu berättar TV4 att deltagarna bett produktionen att stänga av kamerorna för att kunna tala ostört med varandra – och blåsa tittarna på djupare diskussioner”

Oj vilken överraskning att TV4 inte har filmat exakt varje vaken stund med deltagarna i Så Mycket Bättre! Här satt jag och trodde att man fick se ALLT som hände under en VECKA på Gotland i sex avsnitt som alla är en timme långa. Till och med jag som landade ett svagt G i Matematik B förstår ju att det inte går ihop. 

Gillar även ordvalet att TV4 har ”blåst” hela svenska folket på ”djupare diskussioner”. Ungefär som att det är en mänsklig rättighet och viktig samhällsinformation att få höra ett spirituellt samtal mellan Lisa Nilsson och Sven Bertil Taube. Fruktansvärt kränkande att TV4 undanhåller denna essentiella information från resten av svenska folket. Vilka tror ni att ni är egentligen, Säpo?

Hemskt att kändisarna som är med i Så Mycket Bättre ska få prata med varandra fritt utan att någon filmar och gör en trailer av det. Vad har vi ens offentlighetsprincipen till om kändisars privata samtal inte omfattas av detta? 

Jag kan faktiskt förstå frustrationen som många känner. Årets Så Mycket Bättre har ju inte direkt bjudit på några jätteavslöjanden. Jag hade velat att Sven Bertil Taube trashtalkade Evert Taube och kallade honom för douche eller att Niklas Strömstedt skulle säga något elakt om exet Agneta Sjödin osv. Eller att Kleerup berättade lite roliga knarkhistorier! Istället har vi fått se på när deltagarna typ målar akvarell och spelar schack med varandra….? Zzzzzz.

En kommentar | “Sveket från TV4”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. L skriver:

    ”Chack” :'((((

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg