Enda tavlan jag vill ha

10:34 13 Dec 2015

Ett av mina absolut största problem sedan jag flyttade in i min lägenhet är att jag inte vet vad jag ska hänga på mina väggar. Orkar liksom inte ha någon överprisad jävla emoplansch från Fotografiska som alla andra. Jag har istället varit på jakt efter något mer unikt och personligt som ingen annan har. 

Jag hittade alldeles nyss det jag sökte. Lena PH:s ex Pierre Leander auktionerar ut en gammal semesterbild på Lena från soliga Gran Canaria i november 2015. Såhär skriver Pierre själv i Tradera-annonsen

Till förmån för Musikhjälpen säljer jag en fototavla av min fd flickvän Lena Philipsson. Bilden är tagen av mig på Gran Canaria i november 2015. Tavlan sitter idag i en ram med passpartou och mäter 147 cm x 104 cm. Fotografiet är printad på kapa-skiva med högsta möjliga upplösning på Crimson Foto. Kanske en fin julklapp till något av Lenas fans? Fotografiet är aldrig tidigare publicerad och den finns bara i ett exemplar. Högsta bud går direkt till Musikhjälpen. Tavlan finns på Lidingö.”

ÄLSKAR att Pierre säljer gamla semesterbilder på Lena utan att hon vet om det! Tycker dock att det är ett jättebra och fint initiativ. Har man blivit dumpad av Lena PH så kan man ju iallafall vända det till något positivt och hjälpa en klimatflykting lite på vägen. Vi måste bli mer klimatsmarta när vi blir dumpade. Dina semesterfoton på exet kan rädda liv!

Vill faktiskt extremt gärna ha tavlan på Lena PH. Vet redan nu att jag skulle vilja ha den hängandes över sängen för att imponera på hemsläp. Tyvärr så antar jag det är omöjligt att vinna. Det är väl jag och femtio bögar till som sitter och hetsbudar nu, så det där är ett krig som är omöjligt att vinna.

Funderar på att ev. pantsätta lägenheten för att kunna lägga ett vinnande bud, men då kanske jag inte har någon vägg att hänga upp tavlan på när jag är klar. Det hade ju inte heller varit så himla kul. 

En kommentar | “Enda tavlan jag vill ha”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. robert skriver:

    Du menar att din lägenhet inte redan är pantsatt? Har du köpt en lägenhet i Stockholm cash? Ring mig för en dejt tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp