Madeleine och Chris O’Neill i Skavlan

10:32 12 Dec 2015

Igår var det äntligen dags för prinsessan Madeleine och Chris att gästa Skavlan! Naturligtvis spelades programmet in i London-studion eftersom Madeleine hellre skulle dö än att åka till Stockholm i onödan. Dessutom var Adele och Jamie Oliver på plats. Madeleine och Adele klickade ”sådär” bra. 

Hela intervjun går såklart att se i efterhand på SVT för er som vill, men jag har valt att ta ut de bästa delarna här. 

Ӏr ni olika?

– Både ja och nej. Chris är en känslomänniska. 

– Med italienskt och irländskt påbrå finns det en viss våldsamhet.”

Charmiga Chris! Inte speciellt förvånande om ni frågar mig. Alla vet ju att ”känslomänniska” är ett annat ord för aggressionsproblem. 

Hur hanterar du det, Madeleine?

– Leonore hanterar det bäst, hon bara tittar på honom och säger hej.

– Då bara veknar man.”

Snygg avledningsmanöver Madeleine, börja prata om barnen istället!!! Det är dock inte förvånande att Leonore redan är smartare än sina föräldrar. 

”Ni har bott i New York, i Stockholm och nu bor ni i London. Och ni har två barn, så det har hänt en del. Berätta lite om ert liv här i London, bor ni i hus eller lägenhet? Hur är det?

– Vi lever ett väldigt vanligt liv. Jag är hemma på heltid med barnen. Chris, du jobbar mycket. Men när du är hemma försöker vi göra roliga saker ihop. På helgerna går vi på zoo och på marknaden i närheten och köper fina grönsaker.”

Självklart lever de ”ett vanligt liv”. Zzzzzz. Tycker dock att det värsta var att de ”brukar gå till marknaden i närheten och köpa fina grönsaker”. Alltså, på riktigt.  Det är alltså Madeleines definition av att ”göra roliga saker ihop”. Var det det roligaste de kunde komma på när de satt och förberedde sig inför intervjun? Bah ”alla gillar grönsaker, så folkligt, perfekt!”. 

Vem av er är bäst på att laga mat?

– Jag har aldrig lagat ett riktigt mål mat till Chris. Jag är en usel hemmafru.”

Madeleine växte verkligen i mina ögon när hon avslöjade att hon aldrig lagat ett riktigt mål mat till Chris. Äntligen ett äkta citat man faktiskt kan tro på. Jag är förvånad över att hovet lät henne säga det. De hade väl velat att hon berättat om hur man bäst rullar köttbullar och att hon bara ÄLSKAR att stå i köket. 

Vad har du för paradrätt, Chris?

– På vintern lagar vi mycket matiga soppor. minestrone och sådant. Men jag gillar att laga olika saker.

-Minns du första måltiden du lagade till Madeleine?

– Spaghetti aglio olio.”

En kille vars paradrätt är ”matiga soppor” är ju inte så mycket att hänga i julgranen. Spring, Madeleine!!! Är dock inte förvånad att Chris bjöd på spaghetti aglio olio första gången. Pasta och olivolja. Dumt att bjuda på något mer avancerat innan man vet om tjejen är något att ha. Madeleine måste ha varit väldigt kär och lättimponerad. Jag bjöd också en kille på pasta och olivolja en gång, och därefter slutade han att höra av sig. OBS sant. 

Berätta om Leonore och Nicolas. Kan ni se deras personligheter?

– Nicolas har haft det tufft på sistone, han har haft magsjuka, feber och nu hosta. Men när man ler mot honom så ler han. Han är en ‘gentle soul’.”

Ändå lite skönt för Madeleine att Nicolas ofta är sjuk så hon kan vara hemma och vabba mycket. Kan dock känna att det är lite tidigt redan nu att säga att Nicolas är en ”gentle soul”. Han är ju faktiskt bara ett halvår gammal. Om man fortfarande bajsar på sig med jämna mellanrum och inte kan prata så har man en bit kvar på vägen till det. 

Om ni vill läsa hela intervjun men inte orkar se klippet rekommenderar jag svenskdam.seBara för att summera måste jag dock säga att jag tycker både Madeleine och Chris gjorde förvånansvärt bra ifrån sig. Mina förväntningar på dem innan intervjun var dock ungefär lika låga som inför klimatmötet i Paris. Det kändes liksom hopplöst. 

Chris överraskade mig flera gånger. Jag skrattade faktiskt flera gånger åt saker han sa, och det trodde man ju inte. Även förvånande att han sa att världen skulle vara en bättre plats om kvinnor styrde den. Snart kommer han väl att börja ha på sig en sån Acne-tröja som det står ”Gender equality” på också. 

Det absolut viktigaste från intervjun var dock denna gifmen den antar jag att alla redan har sett. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg