Blondinbellas och Annie Lööfs mammaträff

7:47 22 Jan 2016

Igår ägde kanske ÅRHUNDRADETS mammaträff rum!!! Naturligtvis hemma hos Isabella Löwengrip på Lidingö. Annie Lööf (!) kom förbi och minglade lite med sin nya bebis! Såå starkt möte. 

Det roligaste var när Blondinbella bloggade om deras härliga tjejträff, och skrev såhär

Jag var lite osäker på det här med Säpo. Skulle Annie ha med sig det och i så fall ska han också äta lunch? Skulle han sitta med oss då eller ska jag duka vid bardisken? Kan jag messa och fråga innan eller låter det korkat? Tusen frågor. Allt löste sig i alla fall.”

Ändå en befogad fråga! Vad gör man egentligen när en partiledare kommer på tjejlunch, ska man duka upp en buffé för Säpo-vakterna vid bardisken??? De kanske är jättehungriga och inte har ätit något sedan frukost? Tänk om de blir sura, man vill ju inte bli ovän med Säpo precis? Vill de ha lättöl till lunchen eller hur funkar det? Eller ska man göra plats för dem vid bordet och fråga om de också vill ha ett glas bubbel? Det ÄR verkligen tusen frågor!

Är så besviken över att Blondinbella inte gav oss mer detaljer om hur det löste sig? Blev det någon halloumi-sallad med parmesanbröd till Säpo eller fick Odd åka och köpa pizza till dem? Blev det uppdukat vid bardisken? Jag vill veta ALLT!!! Klarar inte av denna ovisshet. 

4 kommentarer | “Blondinbellas och Annie Lööfs mammaträff”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. ellen skriver:

  Ja jag undrar också över detta???!! Är ju bra att veta såna här praktiska saker inför framtiden om en partiledare råkar komma förbi på fika eller så. Sen undrar man ju om de är bffs nu eller om de ska bli kollegor kanske?!

 2. alma skriver:

  Hahahaa!! Älskar uttrycket ”hennes nya bäbis” <3

 3. Amanda skriver:

  hahahahaaaa!

 4. Elin skriver:

  I Bellas kommentarsfält skriver hon att hon lagade extra och erbjöd, men att vakten tackade nej. Var så god for putting you out of your misery.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg