Måns Zelmerlöw i Strictly Come Dancing

10:24 25 Jan 2016


Foto: eurovision.tv

Måns Zelmerlöw kanske ska vara med i brittiska Let’s Dance! Eller ja, Strictly Come Dancing som det kallas där. Allt detta enligt den brittiska tidningen Daily Star, som även skriver att BBC vill hotta upp tävlingen med lite ”euro flavour”. 

Räcker det inte med att ställa upp i Let’s Dance i ETT land och vinna EN gång??? Vissa människor nöjer sig verkligen aldrig. Jag tycker att Måns ska vara glad över att han vann Let’s Dance 2006 och nöja sig med det. Det känns överdrivet att åka till ett annat land och byta nationalitet bara för att få dansa en paso doble till musiken från ett husband. 

Jag tyckte att de tidigare Let’s Dance-deltagarna som ställde upp i jubileumsversionen ”Let’s Dance 10 år” förra året var desperata, men Måns skulle helt klart ta det till en ny nivå genom att emigrera till Storbritannien bara för att få dansa slowfox igen. 

Det här öppnar dock upp för flera spännande exportmöjligheter för Sverige! I takt med att svensk tillverkningsindustri förlorar sin konkurrenskraft till billigare länder, så skulle vi kunna börja exportera b-kändisar till andra europeiska länders underhållningsprogram istället. Tänker mig att vi t.ex. skulle kunna exportera Lotta Engberg till Italien. Alla bara pratar om hur Avicii och Zara Larsson gör succé utomlands, men tänk om vi skulle ge Lotta Engberg chansen? Det kanske skulle bli en jättesuccé. 

Vi skulle även kunna börja importera andra länders b-kändisar! Få in lite nytt friskt blod i kändis-Sverige. Jag tror faktiskt att alla skulle vinna på det här. På samma sätt som utbytesstudenter får åka och plugga utomlands i ett halvår så skulle vi kunna skicka iväg Agneta Sjödin till t.ex. Belgien ett tag. Ungefär som ett Erasmus för b-kändisar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp