Grattis Amadeus Sögaard!

2:26 26 Jan 2016

Idag är ingen vanlig dag. Carola Häggkvists och Runar Sögaards son Amadeus, eller ”Guds kärlek” som Carola kallar honom, fyller 18 år!!! Ett av Sveriges absolut snyggaste kändisbarn! Inte speciellt konstigt alls om ni frågar mig, och inte Carola heller för den delen eftersom Jesus Kristus helt klart hade med ett finger i spelet när han blev till. 

Jag tackar aldrig nej till en juicy förlossningshistoria, och Carola gjorde mig inte besviken. Älskar att Carola ville föda vaginalt men att barnmorskorna tvingade henne till ett planerat kejsarsnitt eftersom Amadeus skulle väga hela fem (!) kilo. Carola ska alltid vara värst! 

Är dock osäker på hur klokt det är att följa livsrådet ”kör hårt och gasa ut ur kurvorna”. Inte ett så bra råd att ge till en 18-åring som precis ska ta körkort.

Tycker dock det är härligt att Carola avslutar varje Instagram-inlägg med några väl valda ord från Bibeln. Carola älskar bibelcitat lika mycket som Charlotte Perrelli gillar att göra reklam på Instagram för vad fan som helst. 

Inte för att vara sån, men alltså, Amadeus Sögaard är faktiskt en EXTREMT hunkig person. Det kanske inte är helt kosher av mig att vara kär i en artonåring, men kolla på honom! Jag skulle typ kunna tänka mig att bli kristen för hans skull. Det skulle vara såå mysigt att t.ex. dela på en flaska nattvardsvin tillsammans och kanske mata honom med en oblat. Skulle kunna skriva ännu mer om allt jag vill göra med honom, men jag väljer att sluta här. Ni förstår vad jag menar. 

Grattis Amadeus! Om du läser det här så kan jag meddela att jag föredrar rosévin till nattvarden. 

5 kommentarer | “Grattis Amadeus Sögaard!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Oerhört intresserad av vad ‘Häggkvists chataux’ är. Möjligen menar hon ‘slott’ som då skulle skrivits ‘château’, men felstavningen (i så fall) och i plural..!? Fast är det någon som skulle ha flera ‘chataux’ är det ju hon – och Perelli då..

  2. Sofia skriver:

    Undrar vem som gömmer sig bakom badleksaken!?

  3. Tada skriver:

    Re M:sammahär. Undrar också vad en messil är.

  4. Alexandra skriver:

    Messil är ju uppenbarligen en missilerande messias!

  5. Lena skriver:

    stör mig på att han skrivit Baywatch medan personen vid sidan av uppenbarligen håller på att drunkna #veochfasa! Baywatch må handla om snygga människor utan kläder men de har även ett ansvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg