RECAP – Höjdpunkter från Farmen

8:21 1 Feb 2016

Jag beklagar att jag varit så dålig på att bevaka Farmen. Det har att göra med att jag kollar på varje avsnitt på min Tivo, men sen när jag ska skriva om det så måste jag kolla på varje avsnitt EN GÅNG TILL på datorn för att ta printscreens, och det är ju jättejobbigt. Har ju så mycket annat meningsfullt att göra osv.

Därför så tänkte jag dela med mig av några av de senaste veckornas höjdpunkter UTAN bilder nu!!! Hoppas ni har överseende, det är ändå ingen som är speciellt snygg och fräsch i Farmen ändå. Inte som att man missar något ögongodis direkt.

En deltagare kallade en annan deltagare för ”orm”. Ewonne” fick spel på Sara-Marie och kallade henne för ”orm” efter att ha utmanat sin bästa vän på gården i en tvekamp. Såå bra skällsord??? Ska börja använda det själv! Allt jag vet har jag lärt mig genom att kolla på Farmen.

-Deltagarna på Sörgården skrev ”Sörgården: Fit in or fuck off” på ett plank. Här är det inget” hej och välkommen” som gäller. Det märks att folk har nikotinabstinens och inte är trevliga i onödan.

-Lina försökte tvinga Gunvor att tömma dasset trots hennes ”bajsfobi”. Det skulle vara ”som en kul grej”, och hon ”ville inte göra det för att vara elak”, eftersom hon bara tyckte det var snällt och omtänksamt att försöka ge Gunvor lite ofrivillig bajs-KBT så hon skulle få hjälp med att komma över sitt obehag för mänskligt avfall… ”Det är ju bara lite bajs!!!”. Gunvor stormade ut och började gråta teatraliskt.

Alla är sura på Ewonne för att hon ”tar för mycket siesta”. Att ”ta en siesta” var INTE en normal småländsk sed på 1800-talet.

-Deltagarna fick äntligen grisar till gården som belöning för deras hårda slit! Det blev tyvärr genast dålig stämning eftersom storbonden ville döpa suggan till Sara-Marie, en av hennes fiender på gården. Moget!

-Robin nominerade Morgan till förstakämpe för att han ”luktade svett”. Av ALLT man kan ha problem med när man lever som på 1800-talet så var tydligen svettlukt det absolut värsta. Enligt Sara-Marie så ska Morgan ha ”luktat korv”. 

-Gunvor fick frågan om det är svårt att mjölka en ko, varpå hon svarar ”nä, jag har haft pojkvän i fem år”.

4 kommentarer | “RECAP – Höjdpunkter från Farmen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Fraaans! Jag vill så gärna läsa dina reflektioner ang. det här inlägget: http://www.blondinbella.se/2016/01/utomhus-fix/
    Tänker bland annat på den lilla tomten om 600kvm och om det verkligen finns maskar i komposter???

  2. Sigg skriver:

    Hahaha en fråga! Gör du anteckningar medans du tittar på tv? Eller hur fasen minns du??

    1. Frans skriver:

      Haha, minns alltid allt i huvet!!!

  3. Amanda skriver:

    Sitter som på nålar i väntan på din nästa recap. Hoppas du tar upp brinnande ämnen så som Ewonnes eviga hot om våld (börjar bli obehagligt på riktigt), och svenska folkets (ö-hum, okej, MIN) växande kärlek till reko-Morgan, mannen som t o m kan få östgötska att låta vackert.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg