Charlotte Perrelli och Comviq

12:23 31 Jan 2016

Charlotte Perrelli är i blåsväder igen. Det handlar naturligtvis om ännu ett reklamsamarbete, och den här gången för Comviq. Charlotte är ju aktuell som en av programledarna för Melodifestivalen 2016, och syns samtidigt i en kontantkortsreklam för Comviq. En fruktansvärd skandal enligt vissa. Såhär rapporterar Aftonbladet:

”För frilansande programledare som gör tillfälliga inhopp under begränsad tid gäller en karantän på sex veckor före, respektive efter att programmet, eller programserien slutat sändas.”

Herregud. Nu tycker jag att SVT är orimliga. Ungefär som att Charlotte Perrelli är en hund med rabies som behöver sitta inspärrad i tolv veckor för att garantera att ingen blir smittad av hennes smutsiga kontantkortspropaganda.

Jag förstår att SVT måste ha en policy angående sina programledarprofilers eventuella reklamsamarbeten, men ingen tror väl att Charlotte kommer kuppa i direktsändning och vråla ”COMVIQ KOMPIS TILL ALLA!!!” och anordna ett kontantkortsregn i Scandinavium.

Det är ju inte så att Charlotte kommer stå i Scandinavium och tala sig varm om 3000 gratis sms i månaden och Sveriges bästa 4G-nät. DÅ hade det kanske varit ett problem, men att hoppa på stackars Charlotte för att hon gjort en oförarglig reklamfilm vid sidan om sitt programledaruppdrag tycker jag är fel. Det är knappast en reklamfilm för Comviq som är det största hotet mot oberoende public service, och det är viss skillnad mellan att vara inhoppare i Mello och vara programledare i t.ex. Agenda.

Det enda jag stör mig på med Charlottes reklamfilm är att hon köper kontantkort över huvud taget. Varför ska hon göra det? Kan tänka mig att hon ringer och smsar jättemycket, inser hon inte att det skulle bli billigare med ett abonnemang där hon får fast pris? När ska någon berätta det för Charlotte? Jag tycker det är fult av Comviq att lura henne sådär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer