Charlotte vs SVT: 1-0

7:29 4 Feb 2016

Igår så kom beskedet att Charlotte Perrelli tvingas lämna sitt uppdrag som programledare för Melodifestivalen. Detta på grund av hennes reklamavtal med Comviq, som SVT hade missat att kolla upp innan de gav henne uppdraget. CHARLOTTE HAR FÅTT SPARKEN” vrålade samtliga kvällstidningar, och fick det att framstå som att Charlotte ska bli tvångsdeporterad till Sibirien och aldrig någonsin få ett SVT-jobb igen.

Nu blev det inte riktigt så. Charlotte ska fortfarande vara delaktig i programmet, och när man läser mellan raderna så förstår man att Charlotte i själva verket har lyckats få till ett BÄTTRE avtal än det förra. Expressen rapporterar:

”Charlotte Perrellis nya roll innebär att vara en utökad gästartist. Därför måste manus skrivas om. Perrelli får inte leda sändningen, och får därför inte genomföra programledande handlingar så som att påannonsera artister. I stället kommer artisten att medverka i humor- och shownummer.

– Jag får ju bli intervjuad. Jag får vara med i rutan hur mycket som helst på scenen. Så länge jag inte kallar mig själv programledare. Det är så vi kompromissat. Det gagnar mig som får göra större nummer nu”

Well played Charlotte, well played… Om jag hade varit konspiratoriskt lagd så hade jag faktiskt misstänkt att detta varit Charlottes plan hela tiden. Nästla sig in i Melodifestivalen som programledare, bli sparkad efter att ha ”råkat” skriva på ett miljonavtal med Comviq och sedan utpressa SVT till att få mer tevetid och sjunga ”Take me to your heaven” MINST två gånger under kvällen som kompensation. Både den svenska och engelska versionen!!!

Klart att det inte är någon förlust för Charlotte att hon inte får ”påannonsera artister” längre. Det enda som är viktigt för Charlotte är ju att få så mycket tevetid som möjligt, och nu slipper hon lägga ner tid på att presentera någon annan artist än sig själv. Win win. Charlotte får mest uppmärksamhet av alla artister i hela tävlingen, men slipper rent formellt ställa upp som deltagare och riskera att floppa. Kanske får hon till och med sjunga ”The Girl” från Melodifestivalen 2012 och ge låten den upprättelse som den förtjänar? Hoppas!!!

Om vi ska prata lyckade gästuppträdanden i Melodifestivalen så kommer detta dock ALLTID att vara min favorit! Genom Allt med Carola!!! Den här låten passar faktiskt till samtliga tillfällen och sinnesstämningar i livet. Idag så lyssnar jag t.ex. på den för att det är torsdag. Häll upp ett glas 69-kronorscava och njut!

4 kommentarer | “Charlotte vs SVT: 1-0”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Snigel skriver:

    Så bra. Flämtar när jag tänker på att AT~B ska vara med på lördag.

  2. Nillea skriver:

    Väntar otåligt på din analys av Annagate.
    Vem?! har satt dit henne med en låt som redan är publicerad så att hon nu blir diskvalificerad? Vem är ute efter henne, vem vill henne så illa, vem kommer stå på hennes sida med styrkekramar och servera iste i vinglas?

    ???

  3. Felicia skriver:

    Frans, du måste skriva om anna books diskvalificering i mello, vad blir hennes nästa instauppdatering och vad lägger hon till i sin insta bio? Hade hoppats att hon kunnat lägga till en till låt i sin otrooooliga låtsamling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer