När Gillis Löwengrip cyklade utan hjälm

9:39 3 Feb 2016

Häromdagen så skedde något fruktansvärt. Gillis Löwengrip satt på en cykel en kort stund utan att ha hjälm. Kontakta gärna socialen så snart som ni ser detta! Det utbröt naturligtvis ett krig i Bellas kommentarsfält när denna fruktansvärda skandal rullades upp, och jag har sammanfattat de bästa reaktionerna. Bella uppdaterade inlägget senare och skrev att Gillis hade hjälm men inte på bilden, men det var redan för sent.

Vet att du har haft hjälm tidigare Isabella men bara för att man bor i villa slutar man ju inte att använda hjälm!”

Förstår inte vad Bellas flytt till villa har att göra med att Gillis inte använde hjälm? Tror författaren till kommentaren att Bella anser man inte behöver använda hjälm för att man bor i villa? Jag tycker det här är extremt oklart.

”Jag har lärt mina barn att ALLTID ta av sig hjälmen när dom stiger av cykeln. Jag anser att det är ännu farligare med barn som leker med hjälm pga av risken för strypning så det är nog lite olika.”

Tar man inte av sig hjälmen efter att man cyklat så blir man strypt direkt!!! 

”Det måste man bara veta som småbarnsföräldrar att barn ska ha hjälm. Sen håller jag med en annan som kommenterade att en 2 åring ska inte börja cykla för tidigt utan cykla på en trehjuling först så man hinner med banas utveckling och motorik. Ni har så bråttom så bråttom med att vara så vuxna så före med allt… Det är INTE vår ännu det är ännu vinter. Samma med trädgårddn inte kratta ännu…. Ni måste andas , landa , göra små saker och umgås med era nära och kära. Visst är vädret fint idag och ni vill så mycket MEN jag lovar ni hinner med allt!!”

Happ. Nu får man inte ens kratta i det här landet längre utan att bli attackerad i ett kommentarsfält:( Och nu får tvååringar inte cykla med stödhjul heller eftersom det går åt helvete med hela barnets utveckling och motorik om man inte börjar med trehjuling först. Katastrof!

”Seriöst människor ingen hjälm? Hugo Rosas låter sin dotter åka framåt i bilen sittandes på kuddar? Vad håller Ni på med?”

Här blir Blondinbella anklagad för att ”Hugo Rosas” inte har en bilbarnstol till sin tvååring. Alla bloggare känner ju som bekant varandra.

”HERREGUD SKÄMMS PÅ ER SOM KOMMENTERAR!! FEL MED STÖDHJUl, FEL MED hjälmen och FEL ATT HA PEDAlER etc GET A FUcKING LIFE!! Jag växte upp på 70-talet och hade inte ens bilsäte!!”

Fanns det inte bilsäten på 70-talet??? Tokiga 70-talet!

”Vem och varför tar av hjälmen innan barnet klivit av cykeln? Tar av hjälmen gör man väl i hallen med övriga ytterkläder. Eller i stallet där man ställer cykeln. Låter som en efterkonstruktion.”

När ska statens haverikommission göra en utredning angående detta? Låter som en efterkonstruktion”. Spara ursäkterna till KU-förhöret!

”Har köpt ditt Long lasting schampoo och inser att det är felstavat på flaskan. Schampo stavas SCH. Inte SH. Kanske kan vara värt att tänka på när ni trycker nästa gång. För övrigt tycker jag att de är jättebra!”

:( 

6 kommentarer | “När Gillis Löwengrip cyklade utan hjälm”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jillis skriver:

    ”… I stallet där man ställer cykeln”? Så många frågor.

  2. Hannis skriver:

    Hej Frans! När kommer recension av ung och bortskämd? ?

  3. eh skriver:

    hahahaha jo det stavas shampoo

  4. Sophia skriver:

    Frans! Hemska programmet Lillelördag med Lotta Engberg och Per Andersson har ”råkat komma på” samma namn som Anita Schulman och Ann Söderlund har på sin podd! Vad hände där? Vad tycker Ann och Anita om det tror du? Tvprogrammet Lillelördag är förresten fullproppat med pinsamhet efter pinsamhet och otroligt provocerande…

  5. Frida skriver:

    Haha, panik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer