Camilla Läckbergs toarullepyssel

7:27 17 Feb 2016

Varför har jag bara börjat skriva om Camilla Läckberg hela tiden??? Vet inte vad det är som har hänt. Det är kanske så att jag bara är allmänt oroad över hur det ska gå för henne och Simon Sköld med deras LOVECHILD som bör ploppa ut när som helst!!!

Camilla Läckbergs senaste kall i livet är iallafall att samla på toarullar och därefter styla dem på olika sätt. Hon fick naturligtvis inspirationen av Shirley Clamp, som är en av Sveriges absolut bästa i toarullepysselbranschen. Man tar bara en tom toarulle efter att man skitit klart, och sen så är det bara att börja skapa och låta fantasin flöda! Glitter, glamour och eyeliner osv! Finns en look för varje dag!

Folk är ju dumma i huvudet som köper Barbie-dockor åt ungarna när man lika gärna kan styla en gammal toapappersrulle och förvandla den till en deltagare i RuPauls Drag Race. Det är nog ett av mina bästa spartips! Skit så mycket man kan och sen pyssla!

Camilla har iallafall börjat sno toarullar från mödravårdscentralen nu. Lifestyle! Nästa gång ni befinner er på en allmän toalett och det inte finns toapapper så kan ni vara säkra på att det är Camilla Läckberg som varit där och snott alla rullar.

Tack alla underbara människor!!!! #såmycketbättre #shirleyclamp

A photo posted by @shirleyclamp on

När jag stalkade Shirley Clamps instagram så upptäckte jag förresten att hon är EXTREMT sugen på att vara med i Så Mycket Bättre…. Man ba gumman! Å ena sidan så har ju typ alla artister som har mer än fem hits redan varit med, så det kanske äntligen är dags nu för lite ”Min kärlek” och monsterhiten ”Att älska dig” att få en revival??? Längtar!!!

8 kommentarer | “Camilla Läckbergs toarullepyssel”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hanna skriver:

    Lite hybris har man ändå när man hashtaggar sitt eget namn….. #SHIRLEYYYY

  2. Ulrika skriver:

    Hahaha! Vardagsrealism i våra älskade (??) stjärnors liv.

    Och vad är det med Så mycket bättre, har det blivit någon slags helig graal för alla som klämt ur sig en hit (eller mja, typ) och sen åkt på tillräckligt många finlandskryssningar för att känna sig ”folkkär”. Snacka om spiken i kistan för det programmet om Anna T Book och även Sherley Clamp är med. No offence men nej. Fast han Christer Sandelin (?) var ju med och blev en vandrande freakshow med hela Sverige och det blev ju bra tv så vem vet.

  3. Svavi skriver:

    Är inte det där med Shirley Clamp ett utslag av sketchen i lördags där folk uppmanades att skriva ”Du borde vara med i så mycket bättre” på en schlagerdivas instagram? I vilket fall är det kul att SC blir så glá!

  4. secret admirer skriver:

    Har inget med inlägget att göra. Men började precis använda Bloglovin och skulle där se vilka bloggar som var ”similar” till din. Bloggarna var;

    – People I Want to Punch in the Throat
    – Lolcats ‘n’ Funny Pictures – I Can Has Cheezburger?
    – Pinterest, You Are Drunk
    – Pelles Personliga punkt se

    1. secret admirer skriver:

      Glömde skriva att jag skrattade rakt ut åt detta. hehe

  5. Lisa skriver:

    Men tänkt dig ett så mycket bättre med anna book, shirley clamp, pernilla wahlgren, charlotte perrelli, lena ph o typ carola!!!!! Och sen Little Jinder o Rebecca & fiona!!!! DRÖMMEN

  6. Sofie skriver:

    Älskar detta!! Man tror att dessa divor bara sitter och sippar champagne hela dagarna, men så pysslar de med toarullar??? Oväntat måste jag säga.

  7. Är detta ett tecken på att Camilla Läckberg planerar att delta i Mini mello efter diskningen av ”Himmel för två”???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg