Så Mycket Bättre – schlageredition!!!

9:04 18 Feb 2016


Foto: TV4.

”Och vad är det med Så mycket bättre, har det blivit någon slags helig graal för alla som klämt ur sig en hit (eller mja, typ) och sen åkt på tillräckligt många finlandskryssningar för att känna sig ”folkkär’. Snacka om spiken i kistan för det programmet om Anna T Book och även Shirley Clamp är med. No offence men nej. Fast han Christer Sandelin (?) var ju med och blev en vandrande freakshow med hela Sverige och det blev ju bra tv så vem vet.”

Jag har också tänkt på det där! Men jag tycker faktiskt att TV4 borde ta sitt samhällsansvar och anordna en specialsäsong av Så Mycket Bättre med enbart gamla schlagerdivor. Typ Shirley, Anna Book, Pernilla Wahlgren, Nanne Grönvall, Charlotte Perrelli och kanske Kikki Danielsson!!!

Det bästa hade varit om ingen av dem hade vetat att de andra skulle vara med. Typ att TV4 ringer var och en av dem och säger att de ska vara med i Nyhetsmorgon för en hyllningsintervju i deras ära, men istället för att taxin kör dem till TV4 så blir artisterna kidnappade till Gotland och inslängda i Så Mycket Bättre-huset. Anna Book och Kikki får dela rum osv.

Eftersom merparten av artisterna bara har 1-2 hits så hade det inte behövts något förarbete, eftersom alla kan tolka texterna ändå efter att ha sjungit dem under ett Diggiloo-medley varje sommar sedan 2006. ”Vilken låt ska jag tolka?” hade inte varit en speciell svår fråga eftersom det inte hade funnits så mycket att välja på.

Tänk alla dramatiska middagar de skulle ha! Charlotte sitter och sippar på en proteinshake när alla andra äter trerätters, Anna Book tar illa upp över att hon inte fått vara med och duka fint, och Pernilla Wahlgren skryter om sina italienska kokböcker med familjerecept som hon snott från sitt ex Emilio Ingrossos släkt. Anna Book rasar över att Kikki Danielsson inte sätter tonartshöjningen i ABC. Charlotte gnäller över att hennes Louboutin-skor inte är gjorda för gotländska åkrar. Ni fattar.

4 kommentarer | “Så Mycket Bättre – schlageredition!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Det jag fattar är att du är det bästa som hänt svensk underhållningsindustri sen Tommy Nilsson bytte namn för att kränga saltlakrischoklad!

  2. sara skriver:

    Ja ja ja. Bara JAAAA.

  3. Maria skriver:

    Frans!!! Det pågår ju nästan en ny #annabookgate på hennes senaste instabild (40 st enmeters rosor omg), SNÄLLA säg att du hann se vad personen Anna lackar på skrev innan det försvann??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg