Yoga med Molly Sandén

10:49 24 Feb 2016

Plötsligt sitter man i ett par harembyxor på en yogalektion med Molly Sandén.

A photo posted by Tramsfrans (@tramsfrans) on

Förra veckan mötte jag upp Molly Sandén för ett riktigt härligt röstyogapass. Inget konstigt alls med det! Vi fick kontakt med kosmos och jag gjorde mitt bästa för att inte ställa intima frågor om hennes pojkvän Danny Saucedo. HÄR kan ni läsa det rafflande reportaget om hur det gick till. Hann dock inte ställa så mycket frågor eftersom jag var upptagen med att hitta mig själv och upplösa mitt schakra. Ni vet hur det är.

Hade aldrig kunnat tro att jag skulle sitta i ett par harembyxor med Molly Sandén, men jag antar att konstigare saker har hänt.

Personligen har jag dock alltid haft väldigt svårt för yoga. Det blir bara för mycket för mig när en främmande person ska berätta för mig hur jag ska andas. Blir jättestressad! Man ba lämna mina lungor ifred!!! Vet att tanken är att man själv ska ta kontrollen över hur man andas, men min egen andning känns ungefär som det minsta problemet jag har i mitt liv just nu.

Molly var dock expert på att andas efter att ha bestigit Kilimanjaro! Själv så brukar jag skryta om min 20-minuterspromenad jag brukar ta runt Kungsholmen när jag har lunch. Enligt Expressen så blödde hon dock näsblod i en vecka, så det verkar ha varit jättejobbigt. Aja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer