Grattis Estelle!

4:38 23 Feb 2016


Foto: Kate Gabor, kungahuset.se
Idag inträffar en av årets ABSOLUT viktigaste högtider. Jag pratar självklart om prinsessan Estelles födelsedag. Fyra år fyller hon idag, men om jag får säga det själv så ser hon inte ut att vara en dag över tre!

Om ni frågar mig så är det förvånande att Estelles födelsedag ännu inte har blivit en röd dag i kalendern, men jag utgår från att det kommer vid ett senare tillfälle. Tycker t.ex. att man skulle kunna avskaffa annandag jul eller någon annan onödig röd dag till förmån för det här.

Tycker VERKLIGEN att Estelle ska passa på att njuta av uppmärksamheten nu sålänge som hon fortfarande är ensambarn, för sen så vet man aldrig vad som händer. Kungligheter tenderar ju att skaffa skitmånga barn och då är det lätt hänt att man blir bortglömd i syskonskaran.

Jag har varit LIVRÄDD hela dagen för att höggravida Victorias vatten ska gå mitt under Estelles födelsedag och att Estelle ska behöva DELA födelsedag med ett småsyskon. Kan inte tänka mig något värre livsöde än att först få ett småsyskon och DESSUTOM behöva dela födelsedag med det.

Faran är dock inte över ännu, så jag sitter här som på nålar och hyperventilerar. Knip ihop nu Victoria! Lämna Estelles födelsedag ifred!

2 kommentarer | “Grattis Estelle!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alexander skriver:

    Ligger vid poolen och läser igenom din blogg från början, TransFrans???
    Din pappa ser ju rätt het ut?☺️?

    ☀️Hälsningar från Khaolak

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp