KOLLA PÅ MELLO!!!!!

7:19 20 Feb 2016

  
…….med mig och Hanna!!!!! Eller Hanapee som hon kallas i dagligt tal. Jag har bjudit in mig själv till hennes lägenhet och tagit med mig några liter bubbel, och vi tänkte livesända vår Mellokväll på Bambuser!!!!!!!!

Känner mig ungefär lika laddad som Anna Book var innan hon blev diskad från Mello!!!! Så kul!!!!!!! Hoppas ni vill vara med!!!!! Brukar inte använda såhär mycket utropstecken, men jag började dagen med att dricka tre mimosas och sen har det bara gått utför. Skål! 

En kommentar | “KOLLA PÅ MELLO!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sanne skriver:

    ?? Anna Book går just nu banans på sin ig ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg