Lena PH:s instagramhumor

2:03 19 Feb 2016

Svenska kändisar med underhållningsvärde på Instagram växer inte direkt på träd. Det kan hända att de lägger upp något som får mig att skratta någon gång ibland, men oftast så skrattar jag ÅT dem istället för med dem. En av mina absoluta favoriter är dock Lena Philipsson. Det är sällan jag känner att folk har lika rå och torr humor som jag själv, men med Lena känner jag att jag klickar. Lena kanske till och med är snäppet värre.

Nej det är inte jag. Många har hört av sig men nej. #pensionärsliv #framtid

A photo posted by Lena Philipsson (@lenaphilipsson) on

Alldeles nyss så la hon till exempel upp en bild och skojade om kvinnor som tvingas prostituera sig på telefon för att klara hyran! Alltså jag kommer nästan på mig själv med att ba ”men gud ska hon verkligen skämta sådär?” och blir nästan lite illa till mods, men så börjar jag skratta ändå för att det är så rått.

Det kanske var lite lågt att ha kul på fattigpensionärers bekostnad, men jag tycker Lena kompenserar det med sin självdistans. Det är ju jättekul att Lena skojar om att hon är 68 år gammal och att hon måste sälja telefonsex för att få ekonomin att gå runt. Det är svårt att komma undan med att skoja om fattigpensionärer eftersom det är så lätt hänt att det blir plumpt, men jag tycker Lena klarar det ändå.

Tyvärr så verkar ingen av hennes följare såklart fatta skämtet. Folk kommenterar ”Vilka tror att det är du? Så knäppt!” och så vidare. En av mina bästa tumregler här i livet är faktiskt att man aldrig ska slösa ett kul skämt om fattigpensionärer på sina Instagram-följare. De kommer ändå inte att förstå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG