Reaktionerna i Aftonbladet-chatten angående Kent

8:05 15 Mar 2016

kent

Häromdagen släpptes bomben att Kent lägger ner.

Eller ja, bomb och bomb, jag vet inte hur överraskande det är att ett par ekonomiskt oberoende 40-åringar som sjunger om hur jobbigt det är att gå på högstadiet beslutar sig för att lägga ner efter 25 år, men ändå! Aftonbladet tog iallafall sitt ansvar och anordnade en stödchatt för ett Sverige i chock. Nedan har jag samlat de bästa inläggen från den.

”Jag har hört en Kent låt så beskedet för mig och den yngre generationen är nog inte lika sorgligt som för de lite äldre människorna”

En skarp analys från signaturen ”Sebbe”. Om man har hört EN låt med Kent så känns det troligtvis inte lika sorgligt ”som för de lite äldre människorna”. De har faktiskt hört JÄTTEMÅNGA!

”hej,har tyvärr aldrig lyssnat på dem,,så för min egen del,betyder det inget,,men förstår dem som är sorgsna,,men allt har ett slut,,mvh jesse”

Alltid lika skönt när någon som egentligen inte bryr sig går in i ett forum och ba ”allt har ett slut, mvh jesse”. Idol!

”Kent vill göra en Bowie men också höra snyftet vid dödsbädden. Det är en viss skillnad på storhet.”

Här försöker någon jämföra Kents nedläggning med David Bowies död? Måste tyvärr säga att jag inte hänger med i resonemanget. Det är ju viss skillnad att lägga ner ett band och dö i cancer.

”Skrammelpop med svåra texter enbart för att få försäljningssiffror. Bara bra att ni lägger ner skiten”

Happ, nu får man inte ens skriva ”svåra texter” i det här landet längre utan att bli anklagad för att jaga efter försäljningssiffror.

”Kent representerar för mig som stockholmare den oerhörda inflytt vi har fått från landsbygden de senaste 15 åren (och tidigare). Denna oerhörda massa som senare, helt otippat, går och röstar på SD. Utan att ha en tanke på att de själva flyttat ifrån någonting i hopp om någonting bättre.”

Där kom det. Alla som gillar Kent röstar på SD. Ännu en skarp analys!

”Jorden går under folk dör i Syrien och ni gråter över ett band väx upp kids snälla betala skatt!”

Folk dör i Syrien! PS betala skatt.

”Om man talar om musik från Eskilstunda så sörjde jag betydligt mer när Åke Ejdetjärns Boosies lade ner.”

Håller med. Saknar Boosies :(

Personligen hade jag ingen vidare relation till Kent. Förutom att jag lyssnade på Utan dina andetag ibland när jag var 17 och var övertygad om att jag ALDRIG skulle kunna ÄLSKA igen!!!!!!!!

8 kommentarer | “Reaktionerna i Aftonbladet-chatten angående Kent”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Peppen skriver:

    Exakt alla jag känner tycker att Kent är ett pretentiöst skitband. Varför jag stör mig på hela Kent-grejen beror dels på själva gruppen och dess musik, dels på gruppens fans. Precis som bandet har de någon dryg aura över sig, och jag har inte träffat ett enda Kent-fan som inte älskar att sitta insvept i en ful filt och mysa med en stor kopp te framför ”Vänner”. Det här är inte jag någonstans.

    Men okej, det är alltid tråkigt när saker som gör andra glada försvinner.

    Vila i frid Kent. Man kan säga mycket om er, men ni har alltid varit förbannat duktiga musiker. Det är kanske därför jag ogillar er egentligen; för att ni i själva verket är jäkligt begåvade (och jag är en smula bitter).

  2. Johanna skriver:

    Älskar dock Boris som vill ha en reunion-tour redan nästa år! Man bara ”chill Boris, Kent kanske ska sluta vara Kent ett tag först”

  3. Frida skriver:

    Frans, du är så jävla rolig! Puss på dig! <3

  4. Karin skriver:

    ”jag vet inte hur överraskande det är att ett par ekonomiskt oberoende 40-åringar som sjunger om hur jobbigt det är att gå på högstadiet beslutar sig för att lägga ner efter 25 år”

    HAHAHAHA skrattar fortfarande åt denna mening. Fantastiskt!

  5. Tried Fonthill skriver:

    Alla band kommer och går inget varar för evigt förutom band som Rolling Stones och Whitesnake….

  6. Mattias skriver:

    Kul att Ejdetjärns Boosies kom med där. Min morfars gamla band! De hade en riktig dänga, ”Bye Bye Girl” 1963. Hade till och med en spelning på Nalen. Nästan Kent-mått på den storheten

  7. Veronica skriver:

    Sen var det någon jävla klasskompis som sa att ”utan dina andetag” handlade om cigarettberoende. Fasen då blev man lack

  8. Sanna skriver:

    hahahaha du är så rolig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg